Lifestyle|25.02.2019 14:31

Lady Gaga - Μπράντλεϊ Κούπερ: «Λιώνουν» τα Όσκαρ τραγουδώντας το Shallow (vid)

Newsroom

Οι Lady Gaga, Μαρκ Ρόνσον, Άντονι Ροσομάντι και Άντριου Γουάιατ κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το «Shallow». Το κομμάτι που ακούγεται στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» έχει ήδη γίνει μεγάλη επιτυχία και η Lady Gaga έφυγε από την τελετή με το πρώτο βραβείο Όσκαρ της καριέρας της.

Η ποπ σταρ ήταν και υποψήφια Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Ένα Αστέρι Γεννιέται», βραβείο που πήρε η Ολίβια Κόλμαν για την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.  «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος, όσες φορές κι αν σε απορρίψουν. Μην το βάζετε κάτω αν έχετε ένα όνειρο, αν έχετε πάθος δουλέψτε σκληρά», είπε συγκινημένη η Lady Gaga, η οποία ευχαρίστησε την Ακαδημία, τους συνεργάτες και την οικογένεια της.

Το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής απονεμήθηκε στον Λούντβιγκ Γκόρανσον, για το soundtrack του «Black Panther».

 

Το «Shallow» ερμήνευσε η ίδια νωρίτερα ζωντανά, στη σκηνή του Dolby Theatre μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται», Μπράντλεϊ Κούπερ - με το κοινό να τους αποθεώνει. Η πρόσφατα χωρισμένη Lady Gaga έδωσε μια πολύ τρυφερή ερμηνεία με τον Κούπερ πάνω από ένα πιάνο. Το κομμάτι τελείωσε με τους δυο τους να τραγουδούν μάγουλο με μάγουλο, καθώς οι κάμερες πήραν πλάνο 360 μοιρών στη σκηνή. Σίγουρα η πιο ερωτική στιγμή της βραδιάς των Όσκαρ. 

 
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μπράντλεϊ ΚούπερΌσκαρ 2019Lady GagaShallow