Lifestyle|14.12.2022 02:30

Julie Andrews: «Δεν είναι δυνατή» η συμμετοχή της στην ταινία «The Princess Diaries 3»

Newsroom

Η Τζούλι Άντριους (Julie Andrews) έχει απογοητεύσει τις θαυμάστριές της, αφού αποκάλυψε ότι δεν «μάλλον δεν είναι δυνατόν» να πρωταγωνιστήσει στο τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «The Princess Diaries» (Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αγγλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας ρωτήθηκε αν θα εμφανιζόταν στο σειράς «The Princess Diaries 3» μετά από αναφορές ότι ετοιμάζεται το σενάριο.

«Νομίζω ότι ξέρουμε ότι μάλλον δεν θα είναι δυνατή» είπε η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στην ταινία. «Συζητήθηκε πολύ, λίγο μετά την κυκλοφορία του «The Princess Diaries 2: Royal Engagement», αλλά τώρα πόσο χρόνια έχουν περάσει από τότε;» ανέφερε η Τζούλι Άντριους.

Η 87χρονη ηθοποιός τόνισε: «Και είμαι πολύ μεγαλύτερη και η Άννυ η πριγκίπισσα, ή η βασίλισσα, είναι πολύ μεγαλύτερη. Οι δηλώσεις της Τζούλι Άντριους προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των θαυμαστριών της όπως φαίνεται από σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις δύο πρώτες ταινίες, η Τζούλι Άντριους υποδύεται τη βασίλισσα Κλαρίς Ρενάλντι, γιαγιά της Μία Θερμόπολις, διάδοχο στο μικρό ευρωπαϊκό πριγκιπάτο της Γενοβίας, την οποία ενσαρκώνει η Αν Χάθαγουεϊ.

«Η Τζούλι είναι η ψυχή αυτής της ταινίας μαζί με την Αν Χάθαγουεϊ» έγραψε θαυμάστρια, ενώ άλλη ζήτησε να μην αποχωρήσει η βασίλισσα από την κινηματογραφική σειρά. Η Αν Χάθαγουεϊ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της στην τρίτη ταινία, αν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε συμφωνία, μετά το στάδιο της συγγραφής του σεναρίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζούλι Άντριουςειδήσεις τώραΑν Χάθαγουεϊταινία