Lifestyle|28.02.2019 12:12

Ο Ντάνος ξανά στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή «The 2night Show», ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor και ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Το Τατουάζ βρέθηκε ξανά στον Άγιο Δομίνικο και κανείς δεν το έμαθε.

Ο «Ντάνος» πριν τέσσερις μήνες πήγε στο νησί που γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης και ... κοιμήθηκε ένα βράδυ στην παραλία που φιλοξένησε τον «θρίαμβό» του.

Ο Γρηγόρης μίλησε με τον Ντάνο σε σύνδεση με Skype (γιατί ήταν στην Κύπρο) και ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι που δεν το ήξερε κανείς, το είπα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο. Πήγες στον Άγιο Δομίνικο λίγους μήνες πριν, το 2018, εννοώ χωρίς να υπάρχει παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Και η ερώτησή μου είναι: τι έκανε μόνος του ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο το 2018, τον Οκτώβριο;»! 

Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Ήθελα να περάσω από τα μέρη που γινόντουσαν τα παιχνίδια και πήγα και κοιμήθηκα ένα βράδυ στην παραλία. Ήταν σπουδαία στιγμή για μένα! Μόνος μου πήγα». Μάλιστα, ο Ντάνος αποκάλυψε ότι το κύπελλο του Survivor βρίσκεται στους Αγίους Ισιδώρους στο λόφο του Λυκαβηττού. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Γιώργος ΑγγελόπουλοςΤο ΤατουάζΝτάνος