Lifestyle|25.01.2023 10:00

Μαρίζα Ρίζου: «Δεν μου αρέσει να είμαι "ντίβα"» - Η ψυχοθεραπεία, η απόκτηση ενός παιδιού και το X Factor

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Μαρίζα Ρίζου, η οποία μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση αγάπης με την οικογένειά της. «Οι γονείς μου δε μου λένε καθόλου για γάμο και παιδί. Είναι πολύ ωραίοι τύποι. Και μάλιστα η μαμά μου, μού λέει: "Αν δε σου βγει να μην το κάνεις". Εγώ θα ήθελα να κάνω ό,τι νιώθω την ώρα που το κάνω ότι είναι σωστό για την ψυχή μου. Παλιότερα ήμουν πολύ αρνητική. Δεν ήθελα με τίποτα. Νομίζω μετά την ψυχοθεραπεία που κατάλαβα όντως τη δύναμή μου, οπότε δεν είχα ανάγκη να είμαι επιθετική, είμαι πολύ ανοιχτή στη ζωή».

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει αρκετά στην καθημερινότητά της. «Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να είμαι ελεύθερη και δεν εννοώ ελεύθερη χωρίς δεσμό, εννοώ να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν. Αν εγώ έχω κάνει μία σχέση ή οι γονείς μου -πες ότι δεν είχαν καλή σχέση- αυτό ήταν ένα δεδομένο που παίρνει ένα παιδί. Γι’ αυτό πολλές φορές ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σ' ένα κακοποιητικό περιβάλλον, το πιο πιθανό είναι ότι θα επαναλάβει ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Αν δεν αποφασίσει ο ίδιος πως θέλει να ζήσει ή αν δεν πάει να το δουλέψει αυτό το πράγμα, το πιο πιθανό είναι να επαναλαμβάνει αυτό το μοτίβο».

Και πρόσθεσε: «Έχουν εκπληρωθεί αρκετά από αυτά που οραματιζόμουν και νιώθω φοβερή ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, έχουν πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που οραματιζόμουν, ο τρόπος που κάνω το live, που είναι ας πούμε ο τρόπος που το κάνει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, τον οποίο λατρεύω και αγαπώ, όπως και ο Φοίβος, που στο live έχει έναν αλληλοσεβασμό και μία σύνδεση, το λατρεύω αυτό που συμβαίνει. Έχω μία ομάδα απίστευτη με τους οποίους είμαστε όλα τα χρόνια μαζί». 

Στη συνέχεια, η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Πες μου» αποκάλυψε για τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της: «Έφτασα σ' ένα σημείο, μικρής ματαίωσης και υπαρξιακής κρίσης πριν από ένα – δύο χρόνια. Κατέληξα πως όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία και είναι υπέροχα, αλλά το ότι έχω τους ανθρώπους μου και το χωριό μου και μοιράζομαι τη ζωή μου και συμπορεύομαι για μένα αυτό είναι το πιο πολύτιμο και το πιο σπουδαίο».

«Ο Στέλιος Ρόκκος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό»

Σ' ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να συμμετέχει στο «X Factor», αλλά και για τη σχέση που αναπτύχθηκε ξεχωριστά με τον κάθε κριτή του talent show, η Μαρίζα Ρίζου απάντησε: «Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο Μάστορα, τον Μιχάλη και τον Στέλιο Ρόκκο. Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό. Εγώ είμαι πολύ κλειστή κι αμυντική και μου αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό με τον Στέλιο. Τον λάτρεψα, διαφέρουμε, έχουμε άλλη αισθητική, αλλά και πολλά κοινά στοιχεία. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Φανταστικός ερμηνευτής, ψυχάρα και φοβερός τύπος… Με τον Στέλιο έγινε κάτι μαγικό. Τον λατρεύω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ. Με τον Μάστορα είμαστε ξαδερφάκια και συγγενείς από κάπου σίγουρα. Πολύ γέλιο. Αν δεις το backstage, το καταλαβαίνεις. Πολλή χαζομάρα. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά, δεν ξέρω αν θα την πάλευα. Το ίδιο κι ο Μιχάλης. Ήμασταν οικογενειακά. Γελούσαμε και τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα καμαρίνι».

Maestro

Τέλος, αναφέρθηκε στη δυνατή φιλία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στη μουσική συνεργασία τους στη σειρά «Maestro» και περιέγραψε με χιούμορ τις αντιδράσεις των γονιών της, όταν την επισκέπτονταν στις πρώτες της εμφανίσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΜαρίζα Ρίζουειδήσεις τώραThe 2night showX FactorΣτέλιος ΡόκκοςMaestro