Lifestyle|01.03.2019 13:17

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτή είναι η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά (vid)

Newsroom

Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2night Show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρώτη του απόρριψη από μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Μπορεί να είναι ένας από τους ωραιότερους ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είχε πάντα επιτυχίες με τις γυναίκες.

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για τη γυναίκα εκείνη που του ράγισε την καρδιά, εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομά της. Η κοπέλα λέγεται Ιουλία και ήταν συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν. Ήταν μαζί από το σχολείο και έναν χρόνο αφότου τελείωσαν, συνέχισαν να είναι ζευγάρι ενώ συνέχισαν τη σχέση τους και στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Η σχέση τους είχε άδοξο τέλος και όπως είπε ο γοητευτικός ηθοποιός, ήταν η μεγαλύτερη «καψούρα» της ζωής του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για την διακοπή της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή με το θέατρο Παλλάς, στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης». Ο γνωστός ηθοποιός είπε για τον Σεφερλή: «Όταν πήρα την απόφαση να συμμετάσχω δεν ήξερα τι έχει συμβεί και δεν σχημάτισα και άποψη. Όταν υπάρχουν διαξιφισμοί δεν είναι ωραίο να τα επικοινωνείς, ειδικά όταν έχουν περάσει κι όλας, οπότε δεν κάθισα να ασχοληθώ. Έχω ζητήσει το τηλέφωνό του για να τον καλέσω, για να συζητήσουμε, αλλά λόγω της αρνητικής ενέργειας που μπορεί να υπάρχει θα του μιλήσω κάποια στιγμή κι ελπίζω να θέλει να μου μιλήσει κι αυτός».

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύο σοβαρά τροχαία που είχε, το πρώτο μάλιστα ήταν την περίοδο που γυριζόταν το «Είσαι το ταίρι μου». Είχε εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το καταλάβει και οι γιατροί τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του. Όπως είπε, μία νοσοκόμα τον έσωσε, αφού τον αναγνώρισε και έδωσε προτεραιότητα, ώστε να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο. Στο δεύτερο ατύχημα, φορούσε κράνος και γι΄αυτό σώθηκε, παρόλο που έσπασε πολλά μέρη του σώματός του.

T

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην αιχμηρή τοποθέτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη για τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν έχω συζητήσει για ποιο λόγο έκανε αυτήν την επίθεση μετά από τόσο καιρό…Ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω. Θέλω, όμως, επαφή με τον Μάρκο, να μιλήσουμε και να τον γνωρίσω».

Ο Αλέξης Γεωργούλης απέδειξε πόσο χιούμορ έχει στη συνάντησή του με τις «Μύγες» του Αρναούτογλου. Τι απάντησε όταν τον υποδέχθηκαν με κομμάτι του Κωστή Μαραβέγια. Με πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ και γιατί θέλει και να κάνει «φάση» με την Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του YFSF. Δείτε τι απάντησε στο ξεκαρδιστικό βίντεο: 

Αλέξης ΓεωργούληςΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night show