Lifestyle|12.02.2023 16:12

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο»

Newsroom

Τη δική της απάντηση σε όλα όσα είπε για εκείνη ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε η Μιμή Ντενίση, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» και την Κορύνα Μαντάγαρη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μιμή Ντενίση είπε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε προτείνει την ταινία της «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στα Όσκαρ

Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε -μεταξύ άλλων- πως «το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη». 

Η Μιμή Ντενίση, με τη σειρά της, σχολίασε: «Αν αυτό δεν του άρεσε ή το βρήκε κατάλληλο να σατιρίσει δικαίωμα του. Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει δει την ταινία ο Λάκη Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω αν την έχει δει, ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει. Και εγώ το ξέρω αλλά δεν το παίζω. Αν πει “τι ωραία η ταινία της Μίμης”, δεν θα παίξει, αν όμως κάνει κάποιο σχόλιο, θα παίξει. Άρα ποιος φταίει, ο κ. Λαζόπουλος ή όσοι το παίρνουν και το παίζουν; Γιατί δεν έπαιξε η είδηση για το βραβείο της Ακαδημίας;».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιμή ΝτενίσηΛάκης Λαζόπουλοςειδήσεις τώρα