Lifestyle|13.02.2023 12:55

Πιέρ Παλμάντ: Προκάλεσε τροχαίο ο Γάλλος ηθοποιός υπό την επήρεια κοκαΐνης - Σε κρίσιμη κατάσταση μια έγκυος

Newsroom

Ο Γάλλος ηθοποιός Πιερ Παλμάντ νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο που προκάλεσε ύπο την επήρεια ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ηθοποιός είχε προηγουμένως διοργανώσει σε βίλα του γιορτή «chemsex» – οργίων με 4 άνδρες νεαρής ηλικίας. Όσοι συμμετέχουν στο chemsex παίρνουν κοκαΐνη και άλλες ουσίες για να μπορούν να έχουν μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το σπίτι του Pierre Palmade στο Cely-en-Biere της Γαλλίας ερευνήθηκε την Κυριακή, δύο ημέρες αφότου ο κωμικός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε θετικός σε τεστ κοκαΐνης, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Η έρευνα ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε το απόγευμα, δήλωσε η πηγή, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien. Κινητοποιήθηκαν περίπου είκοσι αστυνομικοί και χωροφύλακες.

Τα όργια και η οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα

Τα ραντεβού με τους 4 άνδρες, τους οποίους ο κωμικός πλήρωσε για να συμμετέχουν στα όργια, τα είχε κλείσει από το ίντερνετ. Ο Πιερ Παλμάντ, προκάλεσε το δυστύχημα όταν βγήκε από το σπίτι του μαζί με δυο από τους 20χρονους ερωτικούς συντρόφους του για να πάρουν φαγητό από κοντινό σούπερ μάρκετ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο κωμικός ξαφνικά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το όχημά του συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων μια έγκυος γυναίκα και το 6χρονο παιδί της, που νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οδηγός και επιβάτες του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία στην περιοχή του Παρισιού το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η έγκυος έχασε το μωρό της.

Άρχισε έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σύμφωνα με το rts.ch ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ακούσιο τραυματισμό από οδηγό υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή γύρω στις 7 το απόγευμα στην εθνική οδό D372, στο Villiers-en-Biere, στο νότιο τμήμα της περιφέρειας Seine-et-Marne. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που επικαλείται ο εισαγγελέας, το όχημα που οδηγούσε ο Pierre Palmade συγκρούστηκε με το όχημα που κινούνταν απέναντι. Ο ηθοποιός κινδυνεύει με δεκαετή ποινή φυλάκισης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςτροχαίοέγκυοςειδήσεις τώρα