Lifestyle|16.02.2023 13:16

Χρήστος Δάντης: Η στιγμή που πέφτει από τη σκηνή και η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του

Newsroom

Ένα σοβαρό ατύχημα στη σκηνή είχε προχθές ο Χρήστος Δάντης, με συνέπεια να χτυπήσει στα πλευρά του και να αναγκαστεί να ακυρώσει την εμφάνισή του σε γνωστό μαγαζί στη ΘεσσαλονίκηΕιδικότερα, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του. 

Την αποκάλυψη, μάλιστα, έκανε η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη».

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή που ο Χρήστος Δάντης τραγουδάει και ξαφνικά πέφτει στο κενό.

Ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στα social media μετά το ατύχημά του και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα, όπου έγραψε: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά». Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης έγραψε: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας».

Η πρώτη εμφάνιση μετά το ατύχημα

Ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν στην Αθήνα δυο 24ωρα μετά τον τραυματισμό του τραγουδιστή και οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος το ζευγάρι. Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. «Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως αυτή τη στιγμή δε θέλει να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα καθώς για εκείνη προέχει μόνο η υγεία του συντρόφου της.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!» είπε εκνευρισμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ατύχημαειδήσεις τώραΧρήστος Δάντηςτραγουδιστής