Lifestyle|28.03.2023 19:09

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δείπνησε σε queer bar στη Βαρσοβία

Newsroom

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέπληξε τους ανυποψίαστους θαμώνες στο Buetero Bistro, έναν φιλικό χώρο για queer άτομα στη Βαρσοβία, όταν σταμάτησε για φαγητό πριν από μερικές ημέρες.

Ο μεγαλύτερος γιος του Βασιλιά Καρόλου δείπνησε στο εστιατόριο μαζί με το προσωπικό του παλατιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που είχε στην Πολωνία, όπου συναντήθηκε με βρετανικά και πολωνικά στρατεύματα κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Ο πρίγκιπας εμφανίστηκε, φορώντας ένα πολύ απλό πουκάμισο, ενώ παρήγγειλε ένα παραδοσιακό σάντουιτς με χοιρινό. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι δεν είχε καμία απολύτως ιδέα ότι ο πρίγκιπας θα ερχόταν, καθώς το τραπέζι ήταν κλεισμένο για ένα πάρτι γενεθλίων μιας γυναίκας με το όνομα «Ντέιζι». Μέχρι που εμφανίστηκε ένας σωματοφύλακας και μετά μπήκε ο Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στούντιο 4», από το άνοιγμά του, τον περασμένο Νοέμβριο, το εστιατόριο στη Βαρσοβία έχει διοργανώσει πολλές βραδιές καραόκε με ντόπιες drag queen, ενώ είναι φιλικό για τα LGBTQ+ άτομα.

Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέλαβαν την παρουσία του πρίγκιπα στο συγκεκριμένο εστιατόριο ως μία άτυπη δήλωση ενάντια στην πολιτική της Πολωνίας κατά των γκέι ατόμων. Άλλωστε, το 2016, ο Ουίλιαμ έγραψε ιστορία ως το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γκέι περιοδικού «Attitude».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρίγκιπας ΟυίλιαμγκέιΠολωνίαειδήσεις τώραqueerεστιατόριοΒαρσοβία