Lifestyle|24.04.2023 18:49

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Της έγραψα γράμμα, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό ανάμεσά μας»

Newsroom

Με αφορμή την παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» που παρουσιάζεται στο Εθνικό Θέατρο, ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ηθοποιός περιέγραψε την πρώτη συνάντηση μαζί της, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν ότι δεν τη θεωρεί συνάδελφό του.

Παράλληλα, αποκάλυψε για πρώτη φορά το γράμμα που είχε στείλει τότε στην ηθοποιό, αλλά και τον λόγο που εκείνη ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη. «Πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω και να της πω όλα αυτά τα πράγματα. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό, είχα γράψει ένα γράμμα και πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Είχα, λοιπόν, την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση να την πιάσω να της πω… Ήρθε, όμως, εκείνη να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω, "εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;" Και μου λέει "ναι, γιατί μου είχες δώσει αυτό το γράμμα κι εγώ δε σου απάντησα"» δήλωσε ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Λούλης είπε ότι «μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα, κάνουμε πολύ πλάκα μεταξύ μας. Θεωρώ ότι έχει πολύ χιούμορ. Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση. Είναι πολύ υποκειμενικό το αν είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Αυτό, όμως, που είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι το πόσο επαγγελματίας είναι και το πόσο σκυλί μαύρο είναι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Λούληςειδήσεις τώραΖέτα ΜακρυπούλιαΕπίδαυρος