Lifestyle|25.04.2023 16:30

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο νέος της σύντροφος μένει στα Γιάννενα και είναι σεφ - «Εγιναν φίλοι με τον πρώην μου»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα της σχέση. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ζευγάρι με τον Πάνο, ο οποίος μένει στα Γιάννενα και είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς.

«Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Είναι chef ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια» αποκάλυψε η ίδια για τον σύντροφό της και πρόσθεσε: «Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί, αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση».

Παράλληλα, περιέγραψε ότι γνωρίστηκαν στα Γιάννενα, όπου μένει εκείνος. «Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα Γιάννενα, μένει μόνιμα εκεί. Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι cool, ωραία, χαλαρά» ανέφερε για τη σχέση που διατηρούν από απόσταση. «Πήγα για το TEDx στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – είμαστε από τότε μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη». 

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Ζαρίφη ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αν έχει περάσει η σκέψη από το μυαλό της να μετακομίσει κι εκείνη στα Ιωάννινα. «Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω εκεί. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι που έχει ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου» απάντησε. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν για πολλά χρόνια σε σχέση με τον Γιάννη Στρουμπούλη και όπως δήλωσε η ίδια, η σχέση τους έχει διαφοροποιηθεί αλλά η αγάπη τους διατηρείται μέχρι σήμερα δυνατή σε φιλικό πλαίσιο. «Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο».

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Σιαφάκας

Ο Παναγιώτης Σιαφάκας έχει φοιτήσει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΣΤΕ) Κέρκυρας. Έχει εργαστεί σε μεγάλα και διάσημα ξενοδοχεία της Αθήνας, αλλά και του εξωτερικού. Επέστρεψε μόνιμα στα Γιάννενα πριν από μερικά χρόνια. Εκεί διδάσκει μαγειρική, ενώ παράλληλα είναι ένα από τα μέλη των Nomade et Sauvage, μίας ομάδας που δραστηριοποιείται δημιουργώντας νομαδικά γεύματα, μαγειρεύοντας στη φύση.

 

 

Πριν από μερικούς μήνες, ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού My Radio είχε αναρτήσει μία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγόρης ΑρναούτογλουσύντροφοςΓιάννεναειδήσεις τώραΚατερίνα Ζαρίφη