Lifestyle|13.03.2019 10:46

Λαζόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι»: Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης (12/3), ο ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο τηλεοπτικό κοινό με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα. 

Ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ξεκίνησε με ένα σαφές μήνυμα για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, ενώ το πρώτο χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξε αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε το κοινό στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου (vid) 

Λίγη ώρα μετά, στη σκηνή βρέθηκαν καλεσμένοι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Οι τρεις καλλιτέχνες εμφανίστηκαν με ένα αντισυμβατικό σύνολο στη σκηνή, εμπνευσμένο από την εμφάνιση του μαύρου ηθοποιού Μπίλι Πόρτερ που φόρεσε στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ. Ο σταρ της κοινωνικής σειράς «Pose» είχε φορέσει σμόκιν σε συνδυασμό με τουαλέτα, ένα gender fluid σύνολο που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά ο Cristian Siriano. 

Παράλληλα, οι τρεις άντρες αποκάλυψαν πως θα συνεργαστούν μαζί του χρόνου το χειμώνα. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης θα πρωταγωνιστήσουν στη γαλλική κωμωδία «Βρε, καλώς τους», ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τους σκηνοθετήσει. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια και όπως είπαν και οι τρεις, είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την σύμπραξή τους θεατρικά.

Ωστόσο, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο παρουσιαστής μίλησε για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, που πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. 

«Τώρα, έρχομαι στο κοντό θέμα. Δέκα λεπτά δεν είχα κάτσει. Είχα πάει με την Μαρινέλα. Καλεσμένοι και οι δύο στα γενέθλια μίας φίλης. Ξαφνικά, νιώθω στο λαιμό, έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι και μου βάζει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου. Κάνω νόημα στους σερβιτόρους να τον απομακρύνουν γιατί αυτός πάντα κάνει την φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Open TV. 

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ότι ασυναρτησίες βρει. Ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαΐνες και τα σκάφη. Εγώ τις παίρνω, αλλά άλλος χτυπιέται. Πώς γίνεται αυτό; Εγώ σε αυτή τη ζωή, έχω αποφασίσει να μη φοβάμαι ούτε κοντό, ούτε ψηλό, ούτε κανέναν. Και να στέκομαι ψύχραιμος σε όλα. Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα. Άλλα δεν το έβαλα εγώ να πηδάει από μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με την γυναίκα του και να βγαίνει έξω. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται συνέχεια στα γήπεδα», συμπλήρωσε. 

Θυμίζουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο και στην παρέα του ήταν η Μαρινέλλα, όταν του επιτέθηκε ο ποινικολόγος, ο οποίος, επίσης, διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Ο Αλέξης Κούγιας άρπαξε τον Λάκη Λαζόπουλο, τον χτύπησε και άρχισε να τον βρίζει.

Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της πρεμιέρας του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV:

Αλ Τσαντίρι ΝιουζOpen TVΛάκης Λαζόπουλος