Lifestyle|06.06.2023 09:30

Drew Barrymore για την περίπλοκη σχέση με τη μαμά της: «Θέλω να είναι ευτυχισμένη»

Newsroom

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) αποκαλύπτει νέες πληροφορίες σχετικά με την περίπλοκη σχέση που είχε με τη μητέρα της, Jaid. Δήλωσε ότι αυτή «πάντα θα νοιάζεται» για τη μητέρα της, δεκαετίες αφότου κέρδισε την κηδεμονία από τους γονείς της, σε ηλικία 14 ετών.

«Όλες οι μαμάδες τους έχουν φύγει, ενώ η δική μου μαμά δεν έχει φύγει» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αναφερόμενη στους γείτονές της στη Νέα Υόρκη. «Κι εγώ λέω: "Λοιπόν, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θέλω να ζω σε μια κατάσταση όπου εύχομαι κάποιος να φύγει νωρίτερα από ό,τι πρέπει ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω». 

«Πραγματικά θέλω να είναι ευτυχισμένη, να ευημερεί και να είναι υγιής» πρόσθεσε για τη μητέρα της. Με τα χρόνια, η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «The Drew Barrymore Show» μπόρεσε να συγχωρήσει τους γονείς της, πληρώνοντας για τη φροντίδα του πατέρα της, πριν πεθάνει από καρκίνο το 2004.

 

Αργότερα, η Barrymore έστειλε στον δημοσιογράφο ένα μήνυμα σχετικά με τη σχέση της με τη Jaid, στο οποίο έγραψε: «Έστειλα μήνυμα στη μαμά μου για τα γενέθλιά της και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι είναι περήφανη για μένα». 

«Όταν η μαμά σου λέει ότι σε αγαπάει, ξαναγίνεσαι μικρός» πρόσθεσε. «Και το γεγονός ότι με αγαπάει, είναι ειλικρινά η καλύτερη στιγμή που την έχω ακούσει να το λέει». Η ηθοποιός δήλωσε στο Vulture ότι στέλνει μηνύματα στη μητέρα της, ενώ έκανε μια ανάρτηση στο μπλοκ της, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη σχέση της με τη Jaid.

 

Όπως σημειώνει το Vulture, η Barrymore μίλησε πρόσφατα για τη μητέρα της στην τηλεοπτική της εκπομπή «The Drew Barrymore Show», όταν η ίδια και η Brooke Shields συζήτησαν τις συμπεριφορές και των δύο μητέρων τους, την περίοδο που διαχειρίζονταν τις καριέρες των παιδιών τους ως ηθοποιοί. 

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου επεισοδίου, η Drew ανέφερε ότι η Jaid έβγαινε με τους συντρόφους της ηθοποιού, περιγράφοντας ως «συμπεριφορά απολύτως ανάρμοστη». Τον Δεκέμβριο, η Barrymore δήλωσε στο People ότι ως μητέρα δύο παιδιών θα είναι πάντα εκεί για τη Jaid αν τη χρειαστεί.

«Θα τη στηρίζω» είπε στο περιοδικό. «Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτήν που μ' έφερε στη ζωή. Δεν μπορώ να το κάνω. Θα με πονούσε τόσο πολύ. Θα το έβρισκα τόσο σκληρό. Αλλά υπάρχουν στιγμές που έχω συνειδητοποιήσει ότι η χημεία μας και η συμπεριφορά της κάποια στιγμή θα με κάνουν να αισθανθώ έτσι και να πω: "Εντάξει, χρειάζομαι ένα διάλειμμα ξανά"».

«Έχουμε κάνει πολλές παύσεις στη ζωή μας. Υγιείς παύσεις, νομίζω, οι φίλοι πρέπει να το κάνουν, όσοι συνεχίζουν τη ζωή πρέπει να το κάνουν, εδώ είμαστε» πρόσθεσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντρου Μπάριμορειδήσεις τώραηθοποιός