Lifestyle|07.06.2023 12:47

Sex and the City: Το γλυκό μήνυμα της Sarah Jessica Parker για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα

Newsroom

Πέρασαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς «Sex and the City» του HBO και η διάσημη πρωταγωνίστρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής ανάρτησης συνοδεύοντας την με μια φωτογραφία από το παρελθόν.

«Είναι η ασημένια μας επέτειος, αλλά οι αναμνήσεις θα είναι πάντα χρυσές. X, SJ» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. Τη συνόδευσε με μία φωτογραφία από το υπέροχο χρυσό κόσμημα με το όνομά του ρόλου της που φορούσε στη σειρά.

 

Βασισμένη στην ομώνυμη στήλη της Αμερικανίδας Κάντας Μπούσνελ (Candace Bushnell) που διατηρούσε στην εφημερίδα «The New York Observer», η σειρά, η οποία αφηγείται τη ζωή τεσσάρων γυναικών στην Νέα Υόρκη, διήρκησε έξι σεζόν από το 1998 μέχρι το 2004. Με τις ίδιες πρωταγωνίστριες έγιναν δύο ταινίες και ακολούθησε το σίκουελ «And Just Like That…», που έκανε πρεμιέρα στο HBO Max τον Δεκέμβριο του 2021. Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται στις 22 Ιουνίου.

Το «And Just Like That» φέρνει και πάλι την Κάρι και τον Έινταν κοντά

Έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς And Just Like That. Οι περιπέτειες για τις τρεις ηρωίδες συνεχίζονται με τη δεύτερη σεζόν να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η Κάρι Μπράτσο και οι φίλες της επιστρέφουν για δέκα νέα επεισόδια, αναβιώνοντας όλα αυτά που πρέσβευε το Sex And the City και προσπαθώντας ν' αλλάξει όσα εκείνο δεν κατάφερε να συμπεριλάβει.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε το νέο τρέιλερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ακούγεται να λέει πως η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. «Αυτόν τον Ιούνιο στο Max» λέει η ηθοποιός στο κλιπ. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνουν.

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε τόσες ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο» έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και μας έκανε να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Κι όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς. Μέρος 2ο». 

Η μεγάλη επιστροφή

Στο τελευταίο πλάνο του τρέιλερ, βλέπουμε την Κάρι ν' ανεβαίνει τα σκαλιά στην είσοδο του διαμερίσματός της και καθώς στρέφει πίσω το βλέμμα, βλέπει τον Έινταν Σον. Για τους περισσότερους φανς ήταν κάπως αναμενόμενο ότι κάποιος πρώην εραστής της πρωταγωνίστριας από το παρελθόν θα έκανε την εμφάνισή του στην επόμενη σεζόν, ύστερα από το πρόωρο τέλος του χαρακτήρα του Mr Big από καρδιακό επεισόδιο αλλά και την αποπομπή του Κρις Νοθ που τον υποδυόταν εξαιτίας καταγγελιών που δέχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Τζον Κόρμπετ επιστρέφει ξανά στον ρόλο του Έινταν Σον, του πρώην αρραβωνιαστικού της Κάρι. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, ο ηθοποιός θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια της επόμενης σεζόν, κάτι που έχει ενθουσιάσει τους φανς της σειράς. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει ν' αναπτύσσουν θεωρίες σχετικά με το πώς ο Έινταν θα επαναταχθεί στο And Just Like That. Με τρεις να είναι οι πιο επικρατείς: Είτε μέσα από τον κοινό τους φίλο Στιβ που διατηρεί μπαρ και εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν, είτε μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή όπως υποστηρίζουν οι πιο μυημένοι, η Κάρι θ' αγοράσει τα έπιπλα του Έινταν για το νέο της διαμέρισμα.

Σε ανάρτηση που έκανε η Πάρκερ πριν από λίγο καιρό, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου η πρωταγωνίστρια φαίνεται να έχει τα χέρια της στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ο οποίος κάτι της ψιθυρίζει, ενώ σε άλλη αγκαλιάζονται και φιλιούνται στο στόμα. «Αποκλείεται» σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες η Gwyneth Paltrow, ενώ η Lena Waithe έγραψε: «Σας παρακαλώ μην παίζετε με τα συναισθήματά μας». Πάντως η τελευταία σκηνή της Κάρι Μπράτσο ήταν το φιλί στο ασανσέρ με τον Φράνκλιν, τον συμπαραγωγό στο podcast της. Επομένως περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με το αυτό το ειδύλλιο.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σ' έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, ηθοποιοί και το συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η δεύτερη σεζόν» δήλωσε η επικεφαλής περιεχομένου της σειράς, Sarah Aubrey. 

Επίσης, στον νέο κύκλο επιστρέφει και η Sara Ramirez, η οποία έπαιξε τη non-binary Che Diaz στην πρώτη σεζόν. Αν και ο χαρακτήρας που υποδύεται ήταν συχνά αντικείμενο πολλών επικρίσεων, αυτή τη φορά θα μάθουμε περισσότερα για την πολυσυζητημένη Che Diaz. «Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της 2ης σεζόν είναι ο Che», δήλωσε ο Michael Patrick King στο Variety. «Θέλω να δείξω τη πτυχή της που οι άνθρωποι δεν είδαν, για οποιονδήποτε λόγο - επειδή ήταν τυφλωμένοι, από φόβο ή τρόμο. Θέλω να δείξω περισσότερο Che και όχι λιγότερο. Πραγματικά».

Όσον αφορά το πώς θα μοιάζει η ιστορία τους, οι λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μυστικές, αλλά ο Ramirez δήλωσε στο περιοδικό: «Η πρώτη σεζόν ήταν σαν να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, και η δεύτερη σεζόν αφορά την ανάγνωση του βιβλίου».

Οι όροι που έθεσε η Kim Cattrall για να παίξει μια σκηνή της σειράς

Η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) επιστρέφει για ένα cameo στο σύμπαν του «Sex and the City» και η είδηση έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε, ήταν γνωστό πως στους θαυμαστές του franchise είχε λείψει η ηθοποιός που υποδύεται τη Σαμάνθα Τζόουνς. Το πέρασμά της θα είναι πολύ μικρό κι όπως αναφέρει δημοσίευμα της Post, η σταρ έβαλε τους δικούς της όρους για να συμμετέχει στη σειρά.

Συγκεκριμένα, η Κατράλ αρνήθηκε κατηγορηματικά να κινηματογραφήσει οποιαδήποτε σκηνή με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις.

Επίσης, δήλωσε πως δεν πρόκειται να «πατήσει το πόδι της» στο σετ, αν είναι εκεί ο showrunner του σόου και καλός φίλος της Πάρκερ, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. «Η Κιμ είχε δύο όρους - έναν, ότι δεν θα έπαιζε με κανένα από τα άλλα κορίτσια και δύο, δεν ήθελε να δει τον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ», αναφέρει πηγή κοντά στην ηθοποιό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιμ ΚατράλHBOειδήσεις τώραAnd Just Like ThatΣάρα Τζέσικα ΠάρκερSex and the City