Lifestyle|27.06.2023 10:02

Jennifer Lawrence: H πρωταγωνίστρια του «No Hard Feelings» μιλά για την γυμνή σκηνή της νέας της ταινίας - «Δεν είχα δεύτερες σκέψεις»

Newsroom

Στο «No Hard Feelings», η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) υποδύεται μια 32χρονη οδηγό Uber στο Hamptons, της οποίας το αυτοκίνητο έχει κατασχεθεί επειδή δεν κατάφερε να πληρώσει τους φόρους ακίνητης περιουσίας. Καταλήγει να απαντήσει σε μια αγγελία στο Craigslist που δημοσιεύτηκε από ένα πλούσιο ζευγάρι (Laura Benanti και Matthew Broderick), προσφέροντας ένα αυτοκίνητο με αντάλλαγμα μια γυναίκα που θα βγει με τον κοινωνικά αδέξιο 19χρονο γιο τους (Andrew Barth Feldman) για να τον προετοιμάσει για τη ζωή στο κολέγιο.

Η ταινία είναι μια πικάντικη κωμωδία R-rated (ακατάλληλη για ανήλικους), στην οποία ο χαρακτήρας της Lawrence, η Maddie, εμφανίζεται εντελώς γυμνή σε μια παραλία. «Όλοι στη ζωή μου και στην ομάδα μου κάνουν το σωστό και λένε, 'Είσαι σίγουρη; Είσαι σίγουρη; Είσαι σίγουρη;'"» δήλωσε η Lawrence κατά την προώθηση της ταινίας μαζί με τον Feldman. «Δεν είχα καν δεύτερη σκέψη. Ήταν ξεκαρδιστικό για μένα». «Η σεκάνς - την οποία δεν θα χαλάσω περιγράφοντας λεπτομερώς - χρειάστηκε περίπου μια μέρα για να γυριστεί μετά από πολλές πρόβες», είπε η Lawrence.

Είναι μόνο μία από τις πολλές αμήχανες, σεξουαλικά φορτισμένες στιγμές της ταινίας. «Σε κάθε κατάσταση στην οποία καταλήγουν αυτοί οι χαρακτήρες, γελάς σαν τρελός», δήλωσε ο Feldman, γνωστός για τη δουλειά του στο "Dear Evan Hansen" του Broadway. «Ήρθαμε τόσο κοντά αμέσως που τίποτα δεν έμοιαζε ποτέ παράξενο ή επικίνδυνο. Ήταν εντελώς επαγγελματικό».

Χωρίς να χάσει λεπτό, η Lawrence στράφηκε προς τον Feldman και ρώτησε: «Ακόμα και όταν έβαλα το μπλουζάκι μου στο κεφάλι σου και σε έβαλα ανάμεσα στο στήθος μου; Ένιωθες ασφαλής;» Ο Feldman είπε: «Ένιωσα ότι ήταν ένα αποκλειστικά αποστειρωμένο και επαγγελματικό περιβάλλον». Ο Feldman εξήγησε ότι η κωμική χημεία με την Lawrence ήταν άμεση. «Από την πρώτη μέρα, λέγαμε ο ένας στον άλλον τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά μας και από εκεί και πέρα γινόταν όλο και πιο βαθύ», είπε.

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Gene Stupnitsky μπορεί να έγραψε τη Maddie έχοντας στο μυαλό του τη Lawrence, αλλά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν πιστεύει ότι έχει πολλές ομοιότητες. «Νομίζω ότι έχω καλύτερη κρίση από τη Maddie», δήλωσε η Lawrence.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γυμνήειδήσεις τώραηθοποιόςΤζένιφερ Λόρενς