Lifestyle|03.07.2023 10:42

Robbie Williams: Επανέρχεται με νέο βίντεο και αποκαλεί «γενναιόδωρους» τους Έλληνες μετά το αστείο στο Rockwave

Newsroom

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) τήρησε την υπόσχεσή του και επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τους περίπου 20.000 θαυμαστές του που βρέθηκαν στο Terra Vibe την πρώτη μέρα του Rockwave Festival! Ο εκρηκτικός performer έκανε ένα κακόγουστο αστείο κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αποκαλώντας έμμεσα «κλέφτες» τους Έλληνες και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Έτσι, την Κυριακή το απόγευμα ζήτησε με έμμεσο τρόπο μια «συγγνώμη» στους Έλληνες με story που ανήρτησε στο Instagram, στο οποίο ο Robbie Wiliams μιλά για τους γενναιόδωρους Έλληνες και τους ευχαριστεί.

Ο ίδιος μάλιστα έδειξε στην κάμερα ένα δώρο που του έδωσε κάποιος στην Ελλάδα: «Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμων, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό. Ο Θεός να σας έχει καλά».

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, ο Robbie Williams έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την επική συνάντησή του με το ελληνικό κοινό.

 

«Ελλάδα. Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή νύχτα. Ήταν όμορφα. Σας αγαπώ. Rob» έγραψε ο εκρηκτικός τραγουδιστής.

Το κακόγουστο αστείο για τους Έλληνες που προκάλεσε αντιδράσεις

O εκρηκτικός καλλιτέχνης από την Μεγάλη Βρετανία ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός με το κοινό, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη μάχη του με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά, αλλά και τους ανθρώπους που τον «έσωσαν», δηλαδή τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους. Ωστόσο ένα από τα αστεία του ήταν κάπως «χοντροκομμένο» καθώς χαρακτήρισε τους Έλληνες «κλέφτες».

Ο Robbie Williams τόνισε ότι στις συναυλίες που πηγαίνει οι θαυμαστές του θέλουν να ακουμπήσουν διάφορα σημεία του σώματός του.

«Κανείς δεν θέλει να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα! Μπορείς να το κρατήσεις το γιλέκο Ρόμπι, θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», είπε ο καλλιτέχνης, σχόλιο το οποίο παρεξηγήθηκε παρότι έγινε με χιουμοριστική διάθεση. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Γεια σου» πρόκειται για ένα act που κάνει σε κάθε χώρα που έχει συναυλία -το οποίο και διαμορφώνει κάθε φορά ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεται- και προφανώς δεν είχε στόχο την χώρα μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Rockwave FestivalΡόμπι Γουίλιαμςειδήσεις τώρασυναυλία