Lifestyle|15.03.2019 17:36

Πρόσωπο έκπληξη από το GNTM στο «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου

Αλέξης Μίχας

Με ανατρεπτικές στήλες, φρέσκα concept, αλλά και το καυστικό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει επιστρέφει από αύριο το μεσημέρι στις 14.30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη συχνότητα του Open TV o Πέτρος Κωστόπουλος. Οι προετοιμασίες για την αυριανή πρεμιέρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Στο πλευρό του παρουσιαστή της νέας μεσημεριανής εκπομπής του Open TV εκτός από την Άννα Μαρία Βέλλη και την Μαντώ Γαστεράτου θα βρίσκεται το πρώτο Σαββατοκύριακο και η εκρηκτική παίκτρια του «My style Rocks 1» Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στην πρεμιέρα του, στο νέο πλατό του Ανοιχτού Καναλιού στην Παιανία ο Πέτρος Κωστόπουλος θα υποδεχθεί τον Σωτήρη Καλυβάτση σε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη.

Την Κυριακή έρχεται μια ακόμη έκπληξη στις οθόνες μας. Η πλέον πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM η Μέγκι Ντρίο θα κάτσει απέναντι από τον Πέτρο και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά του και φυσικά θα αναφερθεί σε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας.

Open TVΠέτρος Κωστόπουλοςεκπομπή