Lifestyle|26.07.2023 20:23

Χωρισμός «βόμβα» για Rosalia και Rauw Alejandro - Οι κοινές στιγμές του πρώην ζευγαριού

Newsroom

Η Ροζαλία (Rosalia) και ο Ράου Αλεχάντρο (Rauw Alejandro) αποφάσισαν ν' ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το περιοδικό People. Πηγές λένε ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να τρέφει σεβασμό και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, αλλά συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τον αρραβώνα τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Αύγουστο του 2021, όταν παπαράτσι τους φωτογράφησαν να φεύγουν από ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί. 

Τον Μάρτιο του 2023, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Beso», το οποίο περιλαμβανόταν στο κοινό τους EP με τίτλο «RR». «Ω, Θεέ μου» λέει στα ισπανικά η Rosalia, καθώς δείχνει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Αργότερα, γυρίζει προς τον Alejandro και του λέει: «Σ' αγαπώ». Από το ξεκίνημα της σχέσης τους μέχρι τον χωρισμό τους, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κοινή πορεία του πρώην ζευγαριού.

Επιβεβαιώνουν επίσημα τη σχέση τους

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, η τραγουδίστρια του «Milionaria» μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, μ' εκείνη και τον Alejandro να κάνουν ένα σχήμα καρδιάς με τα χέρια τους, στο πλαίσιο μιας τάσης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Την επόμενη ημέρα, γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της με μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Μερικά από τα στιγμιότυπα ήταν διάφορες selfies της τραγουδίστριας και του Alejandro που φαίνονταν άνετα μαζί.

Ένα μήνα μετά, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στα μουσικά βραβεία Los40 στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας. Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί, με τη Rosalia να φοράει ένα διάφανο μπλε φόρεμα και τον Alejandro ένα oversized μαύρο κοστούμι. Την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ο Alejandro έδωσε ένα φιλί στην κοπέλα του και την αποκάλεσε «μούσα του».

Ο Alejandro έχει πει αρκετά όμορφα λόγια για τη Rosalia και τη σχέση τους. Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τον τράβηξε για πρώτη φορά στην κοπέλα του, στα βραβεία Latin Grammy 2021, είπε στο Entertainment Tonight: «Είναι τέλεια. Είναι πανέμορφη. Είμαι πραγματικά περήφανος, φίλε» είπε, αναφερόμενος στο εξώφυλλό της στο Rolling Stone. «Είναι καταπληκτική. Της αξίζουν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Δουλεύει πολύ σκληρά και, ξέρετε, [είμαι] πραγματικά χαρούμενος για εκείνη».

 

Ο Rauw Alejandro λέει ότι η Rosalia είναι πηγή έμπνευσης για τη μουσική του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο περιοδικό «Rolling Stone», δύο μήνες αργότερα, ο Alejandro μίλησε για τη σχέση του με τη Rosalia, καθώς και για την επιρροή που έχει εκείνη στη μουσική του. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι: «Δεν είναι όλα τα τραγούδια μου ειδικά για εκείνη. Μπορεί να είναι η μούσα μου, αλλά με εμπνέει με διαφορετικούς τρόπους: ήχους, παραγωγή, όχι κυριολεκτικά. Ο κόσμος μπερδεύεται. Αυτή τη στιγμή, αν βγάλω ένα λυπητερό τραγούδι, δεν έχει καμία σχέση με την προσωπική μου ζωή».

Βέβαια, υπάρχει ένα τραγούδι που είναι πραγματικά εμπνευσμένο από τη σχέση τους, το «Aquel Nap ZzZz», με τον τραγουδιστή να προσθέτει: «Αυτό είναι κυριολεκτικά για εκείνη». Επίσης, μίλησε για το πώς του αρέσει ν' αποσυμπιέζεται, το οποίο περιλαμβάνει το να περνάει χρόνο με τη Rosalia. Εξήγησε: «Προσπαθώ να είμαι με το κορίτσι μου. Όταν έχουμε ελεύθερο Σαββατοκύριακο, πηγαίνουμε ταξίδι». 

 

Γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο

Την πρώτη τους κοινή επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου, οι δυο τους δημοσίευσαν μια σειρά από τρυφερές και αστείες φωτογραφίες στο Instagram. Ο τραγουδιστής του «Party» μοιράστηκε στιγμιότυπα του ίδιου και της Rosalia, συμπεριλαμβανομένης μιας σέλφι με τους δύο τους να χαμογελούν στην κάμερα. Στην τελευταία εικόνα, φαίνεται ο Alejandro να διακόσμησε το δωμάτιο με μπαλόνια, τριαντάφυλλα και αναμμένα κεριά. Στη λεζάντα έγραψε: «Mi musa», που σημαίνει, «Η μούσα μου».

Παράλληλα, η Rosalia εμφανίστηκε στο ισπανικό talk show «El Hormiguero» και μίλησε για το τατουάζ «RR», το οποίο οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι έγινε προς τιμήν του Rauw. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με την Teen Vogue, ζητήθηκε από την τραγουδίστρια να δείξει το πιο «σημαντικό» τατουάζ της, το οποίο αποκάλυψε ότι ήταν το τατουάζ «RR» που βρίσκεται στο πόδι της. Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε αν πρόκειται για το λογότυπο της Rolls Royce, η Rosalia απάντησε: «Ή θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο». Μετά, θυμήθηκε ότι πόνεσε πολύ «γιατί το έκανα χωρίς καμία είδους αναισθησία». «Είπα [σ' αυτόν]: "Θα κάνω τατουάζ με το αρχικό σου, επειδή είναι και δικό μου"». 

Ωστόσο, η Rosalia, η οποία πρόσφατα ήρθε στη χώρα μας, δεν είναι η μόνη που έκανε τατουάζ προς τιμήν του συντρόφου της. Τον Απρίλιο του 2022, η φωτογράφος Arianna Andrade μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του Alejandro από μια πρόσφατη συναυλία του. Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Rauw πόζαρε χωρίς μπλούζα, αποκαλύπτοντας ένα τατουάζ πάνω από τον αφαλό του που έγραφε «Rosalia», με χειρόγραφη γραμματοσειρά.

Ο Rauw Alejandro κάνει έκπληξη στη Rosalia πάνω στη σκηνή

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας της Rosalia στο YouTube Theater στο Inglewood της Καλιφόρνια, στο πλαίσιο της Motomami World Tour, τόσο η τραγουδίστρια όσο και οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι όταν ο Alejandro ανέβηκε μαζί της στη σκηνή, όπως αναφέρει το Hola!. Ενώ η Rosalia τραγουδούσε το «Despecha», εκείνος τρύπωσε στα παρασκήνια και ξεκίνησε να τραγουδάει, αλλά και να χορεύει. Όταν κοίταξε η τραγουδίστρια πίσω, παρατήρησε τον Alejandro, δείχνοντας σοκαρισμένη, με το ζευγάρι τελικά να μοιράζεται ένα φιλί στη σκηνή.

Τον επόμενο μήνα, ο Alejandro έδωσε νέα συνέντευξη, με αφορμή το άλμπουμ του «Saturno». Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής μοιράστηκε τη διαδικασία προετοιμασίας του δίσκου. Αποκάλυψε, επίσης, ότι παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, αφού η Rosalia τον ενθάρρυνε να το κάνει. «Κάνω μαθήματα φωνητικής, χάρη στο κορίτσι μου» είπε στο Lowe. «Πάντα μου έλεγε: "Πρέπει να εξασκείσαι περισσότερο". Εντάξει, θα το κάνω. Θα το κάνω. Κάνει μαθήματα για τη φωνή της κάθε μέρα με τον καθηγητή της. Μ' εμπνέει».

Μαζί στα Latin Grammy

Η Rosalia και ο Alejandro περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Latin Grammy στο Λας Βέγκας στις 17 Νοεμβρίου 2022. Εκείνη τη βραδιά, η Καταλανή τραγουδίστρια διακρίθηκε με το βραβείο «Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς» για το «Motomami» και το γιόρτασε με μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα Grammy που μέχρι τώρα μου έχει χαρίσει η Ακαδημία, αλλά φέτος είναι πιο ξεχωριστό από ποτέ γιατί το μοιράζομαι με τον έρωτα της ζωής μου». Ο Alejandro έγραψε το δικό του μήνυμα για τη βραδιά στο Instagram, αναφέροντας: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευλογημένος που είμαι εδώ και περισσότερο στο πλευρό σου @rosalia.vt Σ' αγαπώ "mami!"». 

 

 

Λίγους μήνες αργότερα, το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί στο Τόκιο και την Ιαπωνία, δημοσιεύοντας μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Σε μια πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση που μοιράστηκε η Rosalia, εκείνη και ο Alejandro απόλαυσαν ένα δείπνο με φίλους και καραόκε για να γιορτάσουν την περίσταση. Ο Alejandro μοιράστηκε τη δική του ανάρτηση, περιλαμβάνοντας περισσότερα στιγμιότυπα από τη βραδινή τους έξοδο.

 

Η Rosalia λέει ότι ο Rauw Alejandro της δίνει «ισορροπία»

Σ' ένα από τα εξώφυλλα του Billboard, η Rosalia και ο Alejandro μίλησαν για το πώς οι διαφορετικές προσωπικότητές τους, τούς κάνουν ένα συμβατό ζευγάρι. «Αλλά αυτή είναι ένα φρικιό-τρελό εργασιομανής. Μαθήματα πιάνου, μαθήματα χορού, μαθήματα φωνητικής- τι άλλο μπορείς να μάθεις όταν κανείς δεν τραγουδάει όπως εσύ; Στην αρχή, δεν το κατάλαβα πραγματικά, αλλά μετά από λίγο καιρό είπα: "Εντάξει, ας προσπαθήσω να ακολουθήσω το παράδειγμά της και να δω". Και η διαφορά είναι τεράστια». 

 

Η τραγουδίστρια του «Con Altura» πρόσθεσε ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της ήταν «πολύ πιο χαλαρός» απ' ό,τι εκείνη, γεγονός που τη βοήθησε να κρατήσει την «ισορροπία» της. «Φυσικά, η καριέρα μου είναι εξαιρετικά σημαντική στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα, στη ζωή μου, είσαι ο σύντροφός μου και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα» είπε η Rosalia στον Alejandro κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Δυστυχώς, όμως, η σχέση τους φάνηκε να μην άντεξε στον χρόνο... 

χωρισμόςειδήσεις τώρατραγουδίστριαΡοζαλία