Lifestyle|16.05.2019 02:09

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Η απόδραση του Ορφέα και δύο απρόσμενα διαζύγια

Αλέξης Μίχας

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στο Τατουάζ στα επόμενα επεισόδια.

Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη και του ζητά να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Τατιάνα όλα όσα του είπε η Πιλάρ για την ανάμειξη της οικογένειας Νίβεν στο παράνομο εμπόριο όπλων! Λίγο αργότερα, η πληροφοριοδότης θα βρεθεί νεκρή. Ο Παύλος ζητά διαζύγιο από τη Μάρθα και στη συνέχεια ανακοινώνει την απόφασή του στους πάντες. Η Νικόλ θα κάνει ένα μοιραίο λάθος.

Μπροστά στον Αλέξανδρο μιλά για το εμπόριο όπλων και αποκαλύπτει πως η Άννα το γνώριζε. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει είναι πρωτοφανής και καμία δικαιολογία εκ μέρους της δεν μπορεί να ηρεμήσει τον Άλεξ που τη θεωρεί συνένοχη. Την παρατάει μόνη της στα Μετέωρα και τριγυρνά μόνος του στους δρόμους και όταν επιστρέφει της ζητά να χωρίσουν. Η κοπέλα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Οι προσπάθειες της Όλγας και του Στέφανου να τους τα βρουν πέφτουν στο κενό. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να δραπετεύσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής.

Η Άννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνι όσο και με τη Νικόλ, και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους. Ο Παύλος και η Μάρθα προχωρούν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η Μάρθα δεν δείχνει να το χαίρεται και πολύ. Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος και η Άννα γυρνούν στην Αίγινα και ο άνδρας παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Άννα στην απόλυτη απελπισία. Ο Αλέξανδρος επιστρέφοντας στο πατρικό του ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη στην οποία μπορεί να εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε. Ο Αλέξανδρος καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Άννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μια και η Αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο όπλων.

Ο Ορφέας ολοκληρώνει το σχέδιό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία. Βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης και από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του. Η είδηση ότι ο Ορφέας το έσκασε από το ψυχιατρείο σπέρνει τον πανικό στην οικογένεια Μελά. Η Ελένη παθαίνει νευρική κρίση, καθώς τρέμει για τη ζωή της. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε και ορκίζεται εκδίκηση! 

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ