Lifestyle|18.08.2023 13:18

Αννα Βίσση: Βρέθηκε να πουλάει... παγωτά στην Κέρκυρα, αλλά δεν έπεισε Ιταλό τουρίστα

Newsroom

Η Αννα Βίσση είναι γνωστή για το χιούμορ που έχει και τις πλάκες που κάνει. Αυτή τη φορά, η απόλυτη σούπερ σταρ βρέθηκε πίσω από τον πάγκο ενός παγωτατζίδικου στην Κέρκυκα, κάνοντας την υπάλληλο του καταστήματος. 

Εκείνη την ώρα, ένας Ιταλός τουρίστας πλησίασε και η Άννα Βίσση θέλησε αμέσως να τον εξυπηρετήσει, καθώς τον ρώτησε τι παγωτό θα ήθελε να του δώσει. 

«Σε εμένα θα παραγγείλεις, αλλά είμαι καινούρια, περίμενε» ακούγεται να λέει η ίδια, σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, φορώντας παράλληλα τα γάντια της για να τον εξυπηρετήσει. «Είμαι επίσης τραγουδίστρια, θα θέλατε να σας τραγουδήσω;» ανέφερε. 

Ο άνθρωπος του καταστήματος σπεύδει να ενημερώσει τον τουρίστα πως είναι «η πιο διάσημη...», αλλά η Βίσση τον σταματά και αντί για «Όσο έχω φωνή» τραγουδά με χιούμορ «Όσο έχω χωνί», λόγω της περίστασης.

«Νομίζω ότι αυτή δεν είναι η δουλειά σου», της απαντά ο τουρίστας, αναφερόμενος στο πόστο στο παγωτατζίδικο. Όταν ρωτά τι οφείλει, η Άννα Βίσση του απαντά πως τον κερνάει το παγωτό, μ' έναν όρο, να της επιτρέψει να ανεβάσει το βίντεο στα social media. 

τραγουδίστριαΆννα ΒίσσηπαγωτόΚέρκυρατουρίσταςειδήσεις τώρα