Lifestyle|19.03.2019 22:08

Λαζόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι»: «Βαριά αμέλεια η φονική πυρκαγιά στο Μάτι» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης (19/3), ο ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε με τον μοναδικό σατυρικό τρόπο την τρέχουσα επικαιρότητα μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV.

Ξεκινώντας τον σχολιασμό της επικαιρότητας ο παρουσιαστής και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην ΠΟΕΔΗΝ και στην κατάθεση των λουλουδιών που έκαναν μέλη της στο γλυπτό του Δρομέα καθώς και το γεγονός ότι συνδικαλιστές της πήγαν να μπουν σε λάθος υπουργείο. Ακόμη σχολίασε την πρόσφατη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη. 

Παράλληλα, αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι είπε ότι «το πόρισμα για το Μάτι έλεγε ότι εάν στις 17:10 θα ζούσαν άνθρωποι. Το ίδιο πόρισμα έλεγε ότι εάν έκαναν την εκκένωση στις 18:20 θα καιγόντουσαν περισσότεροι άνθρωποι. Στις συμφορές ο χρόνος τρέχει αλλιώς. Εμείς ψάχνουμε να βάλουμε τους δικούς μας στις θέσεις. Στην περίπτωση αυτή υπήρχε συνάντηση ανικανότητας».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «αυτό που συνέβη στο Μάτι δεν είναι αμέλεια και δόλος, αλλά βαριά αμέλεια. Θα έπρεπε να υπάρχει ειδική ευθύνη και ειδικές συνέπειες σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι ώστε να μην αισθάνεται ο καθένας ότι είτε την κάνει είτε όχι τη δουλειά όλα θα είναι καλά». 

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης Λαζόπουλος