Lifestyle|05.10.2023 11:30

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν ντόμινο αντιδράσεων - «Επιδίωξα να μιλήσω μαζί του και μου το εκλεισε» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου

Newsroom

«Φωτιά» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με την αποχώρησή του από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Από τα πυρά του δεν «ξέφυγαν» ούτε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, στην εκπομπή των οποίων διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του, αλλά και τ' ονομά του.

«Δεν μάθαμε πως διέρρευσε. Το ότι διέρρευσε το προσκλητήριο είναι πάρα πολύ άκομψο. Ολες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πολύ ασχημα. Ολες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια: "Κάναμε ένα ωραίο βίντεο και σας ευχηθήκαμε". Αυτά είναι λόγια του κ@@λου» είπε, αρχικά.

Και συνέχισε: «Ολοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούν στους άλλους. Κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έχω βαρεθεί όλους αυτούς. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και ήξεραν ότι με είχε ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένεια μου. Ηταν φίλοι μου και με ενόχλησε τ' ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν έχω πρόβλημα που θα έπαιζε το προσκλητήριο. Μου είπε "δεν το είχα”. Με ενόχλησε χειρότερα. Και να πάρω τηλέφωνο τι κερδίζω; Να κάνω μήνυση; Και; Αυτόν τον σεβασμό που θέλουν και το κάνουν στους άλλους και δεν σέβονται είναι αυτό που σου λέω. Είναι θέμα σεβασμού. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση, γιατί έχω πει σ' έναν έναν ότι δεν θέλω να μιλάνε για το παιδί μου. Οπως είπα και σ' εσάς ότι δεν θα ηθελα να είστε εκεί».

Μιλώντας για τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Δεν της έστειλα "καλή επιτυχία" γιατί δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία. Χάλασε το θέμα της επικοινωνίας. Εξαφανίστηκε! Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε στην εκπομπή. Και έφτασα έτσι, Οκτώβρη να συζητάω για καινούργια εκπομπή. Το έμαθα το Σεπτέμβριο ότι δεν θα συνεχίσω. Μου είπε ότι θα μου απαντήσει την Παρασκευή. Μάλλον ήταν η Παρασκευή με τις 27 ώρες. Δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η Παρασκευή. Κάθε χρόνο ακούω: "Ο Δημήτρης είναι καλό παιδί δεν θα μιλήσει". Πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους, για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα. Αν σου έλεγα "όλα καλά" και δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Είναι όλα για τους τύπους της τηλεόρασης. Αφού κάνεις και εσύ αυτή τη δουλειά και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση κι αυτοί πρέπει να έρθουν κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση, αν έρθουν. Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δεν θα συνεχίσω. Θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα "ευχαριστώ" για τη συνεργασία. Δε μίλησα με τους συναδέλφους…Εχει μείνει ένα αναπάντητο κομμάτι για μένα. Και για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινάει η σεζόν και βλέπουν έναν άλλον άνθρωπο στην τηλεόραση (σσ. Βάλια Χατζηθεοδώρου). Εγώ τι να απαντήσω; Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν και δουλεύουν. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε και να βάζουμε τα όρια μας».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα»

«Οταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σ' ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Ηταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ηταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σ' εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη ομως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Κάναμε συσκέψεις με τον Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, οπως ήταν» σχολίασε, αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Γι' αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Επειδή ηξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Η εταιρεία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της, ηξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρεία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ηξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία.

Τον ακουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Εστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω "πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;" και μου απάντησε "γιατί να σε πάρω;". Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δε με κάλεσε στη βάφτιση. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν θέλω να μένει κάτι στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και θεωρώ ότι αυτό είναι άδικο».

Παύλος Σταματόπουλος: «Ηταν εκπληξη οι δηλώσεις του»

Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως στενοχωρήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αισθάνεται έτσι. «Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν έκπληξη. Δεν περιμέναμε ότι υπάρχει όλο αυτό το συναίσθημα από πίσω. Στεναχωρήθηκα που αισθάνεται έτσι περισσότερο. Την ρώτησα στη σύσκεψη αν έχει γίνει κάτι και μου είχε όχι, είναι κάτι που θα έκανε η διοίκηση της εταιρείας». 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί»

Το πρωί της Πέμπτης (5/10), η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απάντησαν από τον «αέρα» του Breakfast@Star στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εναντίον τους. «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Ν' απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε δύο λεπτά ν' απαντήσουμε, ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη, ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα. Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά» είπε, αρχικά, η Χατζίδου. 

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε… Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης… Δεν λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω».

«Όσον αφορά στο κομμάτι Μαλδίβες, εκεί μου είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι είχε παρεξηγηθεί μ' έναν δημοσιογράφο – δε θα πω όνομα – που είχε βγάλει τ' όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν θέλει να ασχοληθούμε με ο,τιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δεν δημοσιεύονται» πρόσθεσε.

«Είχαν μάλιστα και την ευγένεια συνεργάτες της εκπομπής να του στείλουν τα links με το τι έχει δημοσιευετεί και σε ποιες εκπομπές έχουν γίνει ρεπορτάζ γι’ αυτά τα στοιχεία. Εγώ να σας πω κάτι… δεν το θεωρώ κακό και μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου, γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που δείχνουμε τη ζωή μας και το πρόσωπο του παιδιού μας… Δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε ένα προσκλητήριο, με λεπτομέρειες και στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί. Κι όταν έχουν δημοσιευτεί αυτά για ένα γεγονός, δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευτεί το χαρτί του προσκλητηρίου» συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της, ανέφερε ότι «ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα κάποια μηνύματα, όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει ότι ο νονός θα είναι ο Γιώργος Μανίκας. Μου είχε πει "γιατί μιλήσατε για τη βάφτιση του παιδιού μου;". Του είπα "πως μας έχεις μπερδέψει με άλλη εκπομπή, δεν δείξαμε εμείς το προσκλητήριο". Αν το είχαμε μπορεί και εμείς να το δείχναμε, γιατί δεν θεωρούμε ότι είναι κάτι απαγορευμένο. Αν ήξερα, βέβαια, εκ των προτέρων ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ…».

«Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν θα έπρεπε να ξαναπαίξουν και καθόλου, ούτε δήλωση, ούτε πλάνο, αφού τους ενοχλεί τόσο» σχολίασε με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha υπογράμμισε: «Πάντως εγώ δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, είπα να μην τη καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε. Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα. Με τον Νουνίτο πάνε παντού, φουλ έκθεση στα social media. Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου… Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα».

βάπτισηΙωάννα ΤούνηΔημήτρης ΑλεξάνδρουΠαύλος ΣταματόπουλοςΕλένη Χατζίδουειδήσεις τώραπαιδίΣίσσυ ΧρηστίδουΣταματίνα Τσιμτσιλή