Lifestyle|25.03.2019 13:34

Σίσσυ Χρηστίδου: Καμία γυναίκα δεν πρέπει να απολογείται για τα κιλά της (vid)

Newsroom

Το απόγευμα της Κυριακής (25/3), η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην ταξιδιωτική εκπομπή «Celebrity Travel» και έκαναν μία βόλτα στο λαμπερό Χονγκ Κονγκ.

Ο Νίκος Κοκλώνης τους ξενάγησε στο τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, ενώ έκαναν μια ρομαντική βόλτα με το καραβάκι στο υπέροχο λιμάνι της πόλης και περπάτησαν στο κέντρο με τις ποικίλες παραδοσιακές ασιατικές αγορές, τα καταπληκτικά καταστήματα ρούχων και ηλεκτρονικών, αλλά και τα μοναδικά εστιατόρια και κτίρια.

Η Σίσσυ έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και κυρίως αναφέρθηκε στο σκηνικό που δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Happy Day», στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τα κιλά της, αλλά και στην έντονη αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Το θέμα δεν ήταν το αυταπόδεικτο, πως εγώ έχω πάρει κιλά. Η ιστορία ήταν στον χλευασμό, στα γέλια, στην ειρωνεία», δήλωσε η παρουσιάστρια του Open, συνεχίζοντας: «Εγώ εμφανίζομαι παντού, στα social, έχω εδώ και 1,5 χρόνο το κανάλι μου στο youtube. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Βγαίνω στην παραλία με τα παιδάκια μου, με τα κουβαδάκια μας. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι μου. Αλλά it’s ok. Και κάποια στιγμή που είχαμε μια κουβέντα, μου λέει ένα δικό μου πρόσωπο, γιατί δεν λες τους λόγους; Αλλά ένιωσα πως αυτό θα ήταν ακόμα πιο προσβλητικό. Γιατί θα πρέπει να απολογηθώ; Αν πω τους λόγους, θα είναι σαν να απολογούμαι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει καμία γυναίκα να απολογείται για κάτι τέτοιο, όχι μόνο εγώ. Δεν είναι λόγος ν’ απολογηθείς το τι λέει η ζυγαριά σου. Δεν οφείλω καμιά συγνώμη σε κανέναν, αισθάνομαι».

Όταν ο παρουσιαστής της είπε πως πλέον έχει αρχίσει να ξεπερνιέται το τηλεοπτικό πρότυπο της γυναίκας με αναλογίες μοντέλου, η σύζυγος του frontman των Onirama συμφώνησε. «Εγώ θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί αρκετά, ότι είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι στέκονται μ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα τέτοιο θέμα και σε άλλα θέματα που μπορεί να αφορούν το ρατσισμό. Γιατί δεν είναι μόνο τα κιλά. Θεωρώ ότι είναι πολύτιμο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, που δεν μένουν στην επιφάνεια. Ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σ’ αυτό το κομμάτι και ιδιαίτερος, γιατί πραγματικά δεν τον νοιάζει. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δηλαδή. είναι ο άνθρωπος που κι όταν χάσω κιλά, δεν μου λέει ‘α, αδυνάτησες’. Είναι σαν μην το βλέπει. Για μένα, έτσι θα έπρεπε να λειτουργούμε απέναντι στους ανθρώπους». 

Κλείνοντας τη σχετική συζήτηση επιβεβαίωσε πως δεν μίλησε με τον Δημήτρη Παπανώτα ούτε πριν ούτε μετά το περιστατικό, αντίθετα με την παρουσιάστρια της εκπομπής «HappyDay» όπου έγιναν τα συγκεκριμένα σχόλια, Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο. Φυσικά και συζήτησα μαζί της. Η Σταματίνα ξέρει και τί θέμα υπάρχει από πίσω, το έμαθε στο τηλέφωνο. Θεωρώ ότι γι’ αυτό βγήκε μετά και είπε συγνώμη. Αλλά το θέμα δεν ήτανε εκεί, δεν είναι προσωπικό, αυτό θέλω να τονίσω. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί απέναντι σε τέτοια πράγματα κατά την γνώμη μου», ξεκαθάρισε.

Open TVCelebrity TravelκιλάΣίσσυ Χρηστίδου