Lifestyle|15.02.2024 11:19

Josephine: Η Eurovision, ο γάμος και η εμφάνιση της μητέρας της στο «The 2Night Show»

Newsroom

Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Josephine, ένα ερωτεύσιμο αλλά και ερωτευμένο κορίτσι. Η τραγουδίστρια πήγε στο στούντιο για πρώτη φορά μαζί με τη μαμά της, Μαργαρίτα Βεντή, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική.

«Νομίζω όσο μεγαλώνω θέλω παντού και συνέχεια τη μαμά μου μαζί μου, νιώθω ότι την έχω ανάγκη. Θέλω να είναι μαζί μου στο καμαρίνι» είπε αρχικά η ίδια για τη μητέρα της, η οποία συγκινημένη δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. «Από τότε που έχει έρθει στην Ελλάδα δεν την αφήνω καθόλου, τη θέλω σε όλα μαζί μου, γιατί ήταν όταν ήμουν μικρή δούλευε πολύ και δεν την έβλεπα. Στην Αμερική έχουμε ένα εστιατόριο, έχουμε apartments που τα νοικιάζουμε. Η μαμά μου μού λέει πάντα την αλήθεια. Δέχομαι τη γνώμη των άλλων γιατί το μόνο που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος μου» πρόσθεσε.

«Φλερτάρω με το ενδεχόμενο να πάω στη Eurovision»

Παράλληλα, εξήγησε γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να πάει στη Eurovision και πως, όταν έρθει, δεν θα πάει απλώς, θα πάει για να «σκίσει». «Εχει ανέβει πολύ το επίπεδο της Eurovision και μπορώ να πω ότι φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο, το συζητάμε κάθε φορά, απλά δεν έχει έρθει η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής θέλω να είναι το hit της Eurovision αν πάω. Να είναι δυνατό το τραγούδι, να είναι δυνατή η ομάδα και να σκίσουμε. Δεν θέλω απλά να πάω! Θέλω να πάω, και να πάει καλά όλο αυτό. Πιστεύω ότι όταν κάτι είναι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στην σκηνή, δεν κρύβεται. Υπάρχει και ένα σύστημα από πίσω, πρέπει να με καλέσουν, κάτι πρέπει να γίνει από την Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα στη σωστή στιγμή και όταν θα είμαι έτοιμη».

«Δεν μου έχει κάνει κάποιος πρόταση γάμου»

Ενεκα της ημέρας μίλησε για τον έρωτα και τον γάμο. «Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να 'ναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός».

«Ο Πανταζής είναι σαν μπαμπάς μου»

Τέλος, μίλησε για τον Λευτέρη Πανταζή, που τον έχει σαν δεύτερο πατέρα και εξήγησε πως, αν δεν της έλεγε να πει το «Μάγια» η καριέρα της, θα είχε τελείως διαφορετική πορεία. «Tότε έκανα δύο δουλειές. Ερχεται μια κοπέλα και μου λέει ότι έχει ένα τραγούδι και δεν το θέλει γιατί της έτυχε καλύτερο. Ο Λευτέρης είναι σαν μπαμπάς μου, το άκουσε και μου λέει: "Θα γίνει hit. Εμπιστεύσου με". Άμα δεν ήταν αυτός μπορεί να μην το είχα πάρει και ποτέ. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Ο Ogi είναι ο πρώτος που με ανακάλυψε, μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο τραγούδι. Ημουν μικρή και είχα θράσος και τραγουδούσα όπου έβρισκα. Του είπα να μπω στο τραγούδι του και μου είπε: "Έχεις ωραία φωνή εσύ"».

Eurovisionγάμοςειδήσεις τώραΑμερικήΖοζεφίνThe 2night showτραγουδίστριαέρωταςΛευτέρης ΠανταζήςΓρηγόρης Αρναούτογλου