Lifestyle|21.02.2024 17:20

Αντζελα Δημητρίου: Πέθανε η μητέρα της - Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Newsroom

Δύσκολες ώρες βιώνει η Αντζελα Δημητρίου, καθώς πέθανε η μητέρα της. Η τραγουδίστρια είχε τεράστια αδυναμία στη μητέρα της, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου» είχε εξομολογηθεί παλαιότερα η Αντζελα Δημητρίου.

Ολγα Κιουρτσάκη: Η πρώτη αντίδραση για τον θάνατο της γιαγιάς της

Παράλληλα, η Ολγα Κιουρτσάκη αποχαιρέτησε τη γιαγιά της μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, αναφέροντας μάλιστα πως δεν ενημερώθηκε από τους οικείους της για τη δυσάρεστη είδηση. «Εφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας» έγραψε, δημοσιεύοντας μαύρο στιγμιότυπο μ' ένα κερί. 

Η ανακοίνωση του Barbarella Live Athens

Με ανακοίνωση στα social media, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αντζελα Δημητρίου, ενημέρωσε πως για απόψε η εμφάνιση της τραγουδίστρια αναβάλλεται, ενώ το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό.

«Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Αντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε» γράφει η ανακοίνωση. 

θάνατοςΆντζελα Δημητρίουειδήσεις τώραμητέρατραγουδίστρια