Lifestyle|28.02.2024 17:05

Gigi Hadid και Bradley Cooper είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ - Ερωτευμένοι σε ραντεβού για πρωινό στη Νέα Υόρκη

Newsroom

Η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια της μακριά από τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), καθώς βγήκαν για πρωινό με φίλους στη Νέα Υόρκη την Τρίτη. Το ζευγάρι «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός να φτάνει μαζί στο Breakfast by Salt's Cure πριν καθίσει μαζί με φίλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το 28χρονο μοντέλο και μητέρα ενός παιδιού, εκδήλωσε με τρυφερές κινήσεις πόσο ερωτευμένη είναι με τον 49χρονο ηθοποιό, κρατώντας το χέρι της γύρω από τους ώμους του και αγγίζοντας τον λαιμό του. Λίγο μετά το γεύμα τους, η Hadid και ο Cooper βγήκαν έξω για να πάρουν ένα ταξί, καθώς ο ηθοποιός προχώρησε μπροστά από το μοντέλο για να της ανοίξει την πόρτα.

Η Hadid φόρεσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν συνδυασμένο με ένα cropped μπεζ πουλόβερ και ένα τζιν. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με αθλητικά παπούτσια, μια μαύρη τσάντα και ένα ροζ κλιπ για τα μαλλιά. Όσο για τον Cooper, ήταν ντυμένος απλά με ένα μπλε πουλόβερ, ένα μαύρο παλτό και παντελόνι.

 

Το δίδυμο φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει τη νέα του σχέση, καθώς φωτογραφήθηκαν επίσης να τρώνε και να ψωνίζουν στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα. Ο πρωταγωνιστής του «Hangover» φωτογραφήθηκε μαζί με την Hadid όταν επισκέφθηκε το κατάστημα Guest in Residence στο Soho, αφού πρώτα έφαγε κάτι στο Corner Bar στην Chinatown.

Έχει ήδη γνωρίσει και την μητέρα του ηθοποιού

Το ειδύλλιο του μοντέλου με τον ηθοποιό ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέχρι τον Ιανουάριο, όταν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Λονδίνο.

Τα πράγματα φαίνεται να αναθερμαίνονται γρήγορα μεταξύ τους, καθώς η Hadid έχει ήδη γνωρίσει τη μαμά του ηθοποιού του «Α Star is Born», Gloria Campano. Η Hadid έχει πλέον συνοδεύσει τον Cooper και την Campano για δείπνο αρκετές φορές και η μητέρα του ηθοποιού εθεάθη να ψωνίζει από την μπουτίκ του supermodel.

Μπράντλεϊ ΚούπερζευγάριΤζίτζι Χαντίντειδήσεις τώρα