Lifestyle|22.03.2024 18:31

Μπάκιγχαμ: Ψάχνουν επικοινωνιολόγο μετά τις απανωτές γκάφες με την Κέιτ Μίντλετον

Newsroom

Μπροστά στο επικοινωνιακό Βατερλό με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιχειρεί με μια κίνηση ματ να γυρίσει το παιχνίδι, προσλαμβάνοντας επικοινωνιολόγο.

Το παλάτι προσλαμβάνει έναν «βοηθό επικοινωνίας» για το γραφείο του ιδιωτικού γραμματέα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Η αγγελία για την εν λόγω εργασία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας.

Πως περιγράφει την αγγελία το παλάτι

«Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Είναι υπερηφάνεια να συμμετέχετε στην ομάδα, στην καρδιά ενός παγκοσμίου φήμης ιδρύματος. Αυτό είναι που κάνει την εργασία για το Royal Household εξαιρετική. Η ομάδα του Royal Communications προωθεί τη δουλειά, το ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όσων κάνετε», δήλωσε το παλάτι για τη δουλειά.

Μισθός… Σκρουτζ

Για επικοινωνιολόγος στο Μπάκιγχαμ, θα περίμενε κανείς να ακούσει κάποιο αστρονομικό ποσό σαν μισθός. Κάθε άλλο όμως! Για τη θέση προσφέρονται 25.642 λίρες ετησίως, όσο είναι ο βασικός μισθός στη Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο δίνει και δύο γεύματα ημερησίως, δωρεάν! Σχολιάζοντας το ποσό αμοιβής, το Living Wage Foundation, ένας ανεξάρτητος οργανισμός που ενθαρρύνει τους εργοδότες να πληρώνουν μισθούς που αντικατοπτρίζουν το κόστος ζωής, χαρακτήρισε τον μισθό… Σκρουτζ!

ειδήσεις τώραΚέιτ ΜίντλετονΜπάκιγχαμειδήσεις