Lifestyle|05.05.2024 13:23

Πάσχα 2024: Αναψαν οι λαμπάδες των Ελλήνων celebrities και «πλημμύρισε» το Instagram με Φως και αισιοδοξία

Newsroom

Το βράδυ της Ανάστασης, οι Ελληνίδες celebrities γιόρτασαν με τις οικογένειές τους ή καλούς φίλους, στέλνοντας θερμές ευχές μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram. Από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ή και από το εξωτερικό, μοιράστηκαν μηνύματα αγάπης, συνοδευόμενες από λαμπερές εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Με λαμπάδες στα χέρια και τα κινητά τους έτοιμα για να καταγράψουν τις στιγμές, οι stars της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στις εκκλησίες, για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Οι φωτογραφίες με τις λαμπάδες που μετέφεραν το Αγιο Φως γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το «Χριστός Ανέστη» και τα «χρόνια πολλά» κατέκλυσαν το timeline του Instagram. 

Στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, περνάει τις διακοπές του Πάσχα η Σίσσυ Χρηστίδου. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της. Μαζί της είναι και ο φίλος, κουμπάρος και συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος. «Χριστός Ανέστη αγάπες μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Η Ελενα Παπαρίζου συνάντησε τον Φωκά Ευαγγελινό και τους παρουσιαστές της Eurovision, στη Σουηδία, για να κάνουν μαζί Ανάσταση. είπαν το «Χριστός Ανέστη» και τσούγκρισαν τα κόκκινα αυγά τους. 

 

Αγκαλιά με τον σύζυγό της και δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στα χείλη ευχήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στους διαδικτυακούς της φίλους. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Υγεία και Ανάσταση στις ψυχές μας».

 

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι κολλητές φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Τις ημέρες του Πάσχα, όπως και κάποια καλοκαίρια οι δυο ηθοποιοί μαζί με άλλους φίλους και τις οικογένειές τους, τις περνάνε στο Πήλιο, όπου η Μαρία Καβογιάννη έχει εκεί το εξοχικό της. Το ίδιο έγινε και φέτος.

 

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περνούν μαζί τις διακοπές του Πάσχα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν, ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί, κρατώντας τη λαμπάδα τους.

Μ' ένα πανέμορφο χαμόγελο, έξω από την εκκλησία, η Φωτεινή Δάρρα ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη». 

 

Στις Μηλίες Πηλίου βρίσκονται η ηθοποιός Υρώ Μάνε με την κόρη της, Φαίδρα. «Χρόνια πολλά σε όλους, αναστάσιμα, γεμάτα φώς και αγάπη! Εδώ, στο χωριό, παραδοσιακά με το Φαιδράκι». 

 

Το νησί της Πάρου επέλεξαν αρκετοί διάσημοι για τις πασχαλινές τους διακοπές. Μέσα σε αυτούς ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατης

 

 

 

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, άφησαν για λίγο την Αθήνα και ταξίδεψαν μέχρι την Υδρα. 

 

Μαρία ΚαβογιάννηΜαρία ΣολωμούΕυδοκία ΡουμελιώτηΑνάστασηΒίκυ ΣταυροπούλουΧρήστος ΜάστοραςΣίσσυ ΧρηστίδουΈλενα ΠαπαρίζουΠάσχαΚωστής Μαραβέγιαςειδήσεις τώρα