Lifestyle|08.04.2019 16:25

Ναταλία Γερμανού: Το παθιασμένο φιλί στο στόμα με τον Αλέξη Γεωργούλη (vid)

Newsroom

Ο Αλέξης Γεωργούλης μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από την τηλεόραση, απάντησε θετικά στην πρόταση του ΑΝΤ1 και πλέον συμμετέχει ως κριτής κάθε Κυριακή στο σόου μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar (YFSF). Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στη δραματική σειρά «The Durrels in Corfu» του BBC One, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Σεφερλή.  

Στο Πρω1νό του ANT1, το πρωί της Δευτέρας (8/4), προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα με ένα παθιασμένο φιλί του Αλέξη Γεωργούλη στη Ναταλία Γερμανού, η οποία βρέθηκε ως guest κριτής στο Your Face Sounds Familiar.  Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αιφνιδιάσει την παρουσιάστρια και να τη φιλήσει στο στόμα, αν και κατόπιν το μετάνιωσε αφού μάλλον το κραγιόν της Γερμανού δεν είχε και τόσο ωραία γεύση. Το σόου της Κυριακής (7/4) ανακήρυξε νικήτρια την Κατερίνα Στικούδη, που ερμήνευσε την Conchita Wurst.

Το πάνελ σχολίασε τον αυθόρμητο χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη, που πρόσφατα φίλησε στο στόμα και την Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία υπήρξε «ζευγάρι» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου». 

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Γεωργούλης είπε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής: «Η ευρωβουλή, το ευρωκοινοβούλιο, είναι κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι πολύ θετικά. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, έχω χρόνο φαντάζομαι, αν δεν γίνει τώρα μπορεί να γίνει στα επόμενα πέντε χρόνια φαντάζομαι». 

Ναταλία ΓερμανούYFSFΑλέξης Γεωργούλης