Αννίτα Πάνια: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα της (pics)
NewsroomΔύσκολες ώρες βιώνει η Αννίτα Πάνια τις τελευταίες μέρες καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Ανδρέας Πάνιας. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η κηδεία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (2/5) στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.
Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη, είχε στο πλευρό της καλούς φίλους, ανάμεσά τους και ο Νίκος Σαμοΐλης που τα δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι. Θυμίζουμς πως ο Ανδρέας Πάνιας ήταν δικηγόρος και έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 χρονών, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τη νόσο Αλτσχάιμερ.
«Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν τελικά αντιλαμβάνονται αυτό που τους συμβαίνει είναι λίγο, έως πολύ άγριο», είχε δηλώσει η Αννίτα στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας της.
- Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
- Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
- Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή