Αλέξανδρος Τσουβέλας: Καταδικάζει τη δωρεάν live μετάδοση στα social media ως «απαράδεκτη»
NewsroomΤην έντονη αντίθεσή του στις παράνομες ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων μέσω social media εξέφρασε ο κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας.
Με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, καυτηρίασε τη συνήθεια ορισμένων να μεταδίδουν ολόκληρα σόου μέσα από πλατφόρμες όπως το TikTok, στερώντας ουσιαστικά έσοδα από τους καλλιτέχνες και τους συνεργάτες τους.
«Καταλαβαίνω και είναι χαρά μου κάποιος να ανεβάζει κάποια δευτερόλεπτα απ’ το live. Ειδικά σε μεγάλα θέατρα. Το να ανεβάζεις όμως όλη την παράσταση στο Tik Tok λάιβ και να τη βλέπουν δωρεάν χιλιάδες άνθρωποι είναι κατάπτυστο και απαράδεκτο. Από αυτό που κάνω ζουν πολλοί άνθρωποι και δεν το σέβεσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
Το αγαπημένο δίδυμο Έλενα Χαραλαμπούδη και Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχονται στον ΣΚΑΪ και μαζί με τη δημιουργική ομάδα του 5 MINUTE MUM, μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την επιτυχημένη σειρά «Τότε vs Τώρα», που αγάπησαν χιλιάδες θεατές με εκατομμύρια views στο ελληνικό ίντερνετ.
Μια σειρά μυθοπλασίας αυτοτελών επεισοδίων για δύο ζευγάρια, δυο εποχές και έναν κοινό παρανομαστή: τις ανθρώπινες σχέσεις. Το «Τότε vs Τώρα» είναι μια τρυφερή κωμωδία χαρακτήρων με καυστικό χιούμορ. Μια κοινωνική σάτιρα με πολλά κωμικά αλλά και ηθογραφικά στοιχεία, που συνδυάζει το γέλιο με την συγκίνηση και που φωτίζει τις διαφορές και τις ομοιότητες δύο εποχών μέσα από τις ζωές δύο ζευγαριών. Το Τότε είναι τα ‘80s-‘90s, το Τώρα είναι το 2025!
Τη νέα σεζόν, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποδέχεται την ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη και τον κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα. Οι δυο τους μέσα από αυτοσχεδιασμούς και καυστικά κείμενα, υποδύονται τα δύο διαφορετικά ζευγάρια τότε και τώρα, ενώ σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε το πώς η ίδια εμπειρία – ο γάμος, το ρεβεγιόν, η γέννα, η διασκέδαση, η αγορά αυτοκινήτου και όλα όσα συνδέονται με την καθημερινότητα της οικογένειας - βιώνονται στις δύο εποχές. Μέσα από τις αντιθέσεις αναδεικνύονται οι αλλαγές στις κοινωνικές συνθήκες, τις σχέσεις, τα συναισθήματα, αλλά και η σταθερή ανθρώπινη ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή.
Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Τσουβέλας και η χαρισματική Έλενα Χαραλαμπούδη υποδύονται από δύο ρόλους, με τους οποίους εύκολα μπορεί να ταυτιστεί το κοινό, καθώς κάτω από τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους και τις κωμικές αντιφάσεις, κρύβεται η αναζήτηση της παντοτινής αγάπης. Και τότε και τώρα.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα