Lifestyle|11.05.2019 19:43

Κατερίνα Στικούδη: Έχω δεχτεί bullying από συναδέλφους μου

Newsroom

Η Κατερίνα Στικούδη, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για το «Page 2» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απαξίωση που εισέπραξε στο παρελθόν για τις ικανότητές της στο τραγούδι. 

«Έχω δεχτεί bullying από μια μερίδα ανθρώπων, αλλά αυτό δεν το εισέπραξα ποτέ από τον κόσμο, γι' αυτό και δέκα χρόνια δουλεύω σε αυτό τον χώρο. Υπήρχαν σίγουρα και ορισμένοι που μιλούσαν απαξιωτικά για τη φωνή μου, αλλά εμένα δεν με άγγιξαν ποτέ τα σχόλιά τους, γιατί δεν ήταν καν γνώστες της μουσικής. Παρ' όλα αυτά, επειδή το «Your Face Sounds Familiar» το έβλεπαν πάρα πολλοί κάθε εβδομάδα, θεωρώ πως αν κάποιοι δεν θα έρχονταν ποτέ σε μια συναυλία μου για να έχουν δική τους άποψη, τώρα που με είδαν σε αυτό το παιχνίδι έχουν αλλάξει γνώμη. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη και έχω δεχτεί πολλές συγνώμες», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Υπήρξαν συνάδελφοι που της ζήτησαν συγγνώμη μετά τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar»; «Ναι, βέβαια. Υπήρξαν τραγουδιστές που μου ζήτησαν συγνώμη γιατί δεν μου είχαν δώσει την ευκαιρία να με ακούσουν», τονίζει.

T
T

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη δεύτερη θέση του τελικού του «Your Face Sounds Familiar», ενώ ο μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής. Για την εμφάνισή της στον τελικό, η σέξι καλλονή διάλεξε να υποδυθεί τη Lady Gaga στο τραγούδι «Shallow», όπως εκείνη το ερμήνευσε στα φετινά Grammy Awards

Αέρινη, με μία προσωπικότητα που ενσαρκώνει σε γενναίες δόσεις εκείνο το σπάνιο συνδυασμό ομορφιάς, ταλέντου και ήθουςΗ σκηνή είναι για την Κατερίνα Στικούδη, ο φυσικός της χώρος που εξελίσσει την τέχνης της, ο τρόπος με τον οποίο αντιστέκεται στα όσα συμβαίνουν γύρω της και την ενοχλούν. 

T
T
Κατερίνα ΣτικούδηbullyingAll Star Your Face Sounds Familiar