Lifestyle|28.05.2019 16:42

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά (vid)

Newsroom

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου, η οποία συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του «My Style Rocks», αποφάσισε να κάνει μία προσωπική αποκάλυψη. Η παίκτρια διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube, το οποίο είναι μάλιστα αρκετά επιτυχημένο με πάνω από 90.000 subscribers.

Η ξανθιά καλλονή είναι παντρεμένη, κατάγεται από την Καλαμάτα και κατοικεί στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει διακοσμήτρια και αισθητικός. Αγαπάει πολύ τη μόδα και πιστεύει στο στιλ της γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks». Ένα από τα είδωλά της στο χώρο της μόδας είναι η Κριστίν Σεντένερα.

«Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου. Είναι μια επώδυνη φάση. Φυσικά, έχω επισκεφθεί γιατρούς και όλοι μου πρότειναν να πάρω ορμόνες, αλλά δεν ήθελα γιατί θα είχα μεγάλες πιθανότητες να πάθω καρκίνο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

My Style RocksΣΚΑΪyoutube