Celine Dion: Χόρεψε ξυπόλυτη πάνω σε αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο της
NewsroomΗ Σελίν Ντιόν (Celine Dion) φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή της επιστροφής της στη σκηνή, ακόμη κι όταν αυτή συνεχίζεται έξω από τον συναυλιακό χώρο.
Το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, μετά την εμφάνισή της, στην Plenitude Arena, η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Le Royal Monceau, όπου διαμένει αυτό το διάστημα στο Παρίσι.
Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, έξω από το ξενοδοχείο την περίμεναν δεκάδες θαυμαστές της, οι οποίοι τραγουδούσαν μεγάλες επιτυχίες της.
Ανέβηκε πάνω σε αυτοκίνητο
Αυτή τη φορά η Σελίν Ντιόν δεν αρκέστηκε σε έναν χαιρετισμό προς τον κόσμο. Αρχικά, κάθισε πάνω σε ένα μαύρο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο και παρακολουθούσε τους θαυμαστές της να τραγουδούν.
Λίγο αργότερα σηκώθηκε, έβγαλε τα παπούτσια της για να μην προκαλέσει φθορά στο όχημα και άρχισε να χορεύει ξυπόλυτη πάνω στο καπό.
Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση, με τους συγκεντρωμένους να την αποθεώνουν. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ακούγεται το πλήθος να τραγουδά το «Pour que tu m’aimes encore», με τη Σελίν Ντιόν να συμμετέχει και η ίδια.
TΓια λίγα λεπτά, ο δρόμος έξω από το ξενοδοχείο μετατράπηκε ξανά σε μια μικρή αυτοσχέδια συναυλία. Οι εικόνες ήρθαν λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εμφανίσεών της στο Παρίσι, σε μια περίοδο κατά την οποία η επαφή της με το κοινό δείχνει να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.
- Μια συνταρακτική ιστορία που σόκαρε την Ευρώπη: ο ψευτογιατρός που έδρασε στη Γαλλία, η πλαστή ζωή και τα τραγικά θύματά του
- Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη - Παγώνη για τους ελέγχους σε ιατρεία: «Δεν σας επιτρέπω να θίγετε τους γιατρούς»
- Μητσοτάκης: Κάτω από 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης - Αυξημένο επίδομα και επιδότηση στο diesel για τον Οκτώβριο
- Μαργαρίτα Παπανδρέου: Οικογένεια, φίλοι και πολιτικός κόσμος στο τελευταίο αντίο - «Αγάπησε βαθιά την Ελλάδα»