Lifestyle|05.06.2019 14:06

Βιτάλη - Πάολα: Η κατάληξη της κόντρας και η κοινή συναυλία έκπληξη (vid)

Newsroom

Τέλος στην πολυσυζητημένη κόντρα της Ελένης Βιτάλη με την Πάολα. Οι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες ξεκίνησαν όταν η Βιτάλη εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή είχε πει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!».

Σε απάντηση η Πάολα ανέφερε: «Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό, αλλά η φωνή μου είναι μακριά». Η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με ανάρτηση στο Facebook: «Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε ότι τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς, ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι;». Ωστόσο, έπειτα από λίγα λεπτά διέγραψε τη δημοσίευση. 

Διαβάστε ακόμα: Πάολα: Καβγάδες και «παρασκήνια» που απασχόλησαν τα media (vid)

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Ελένη Βιτάλη ξανασκέφτηκε τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους και «έριξε γέφυρες» προς την Πάολα με διαμεσολαβήτρια τη Σοφία Βόσσου. «Η Ελένη Βιτάλη πήρε τηλέφωνο τη φίλη της, Σοφία Βόσσου, που είναι επίσης φίλη με την Πάολα και ζήτησε ραντεβού. Η Πάολα δέχτηκε με πολλή χαρά την πρόταση της κυρίας Βιτάλη και οι δυο τους σύντομα θα συζητήσουν. Το αποκορύφωμα είναι πως στα τέλη Αυγούστου η Πάολα θα εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με την Ελένη Βιτάλη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Πρεσπών» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Ελένη ΒιτάληΣοφία ΒόσσουΠάολα