Lifestyle|27.06.2019 23:01

H λογίστρια από την Κρήτη που διεκδικεί το στέμμα της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» που γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού έχει ξεκινήσει και οι 20 από τις πιο όμορφες κοπέλες από όλο τον πλανήτη βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο για το μεγάλο τελικό που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου.

Ο τελικός του διαγωνισμού Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2019 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mirabello με την οργανωτική ευθύνη του Γιώργου Κουτούλια. Οι 20 φιναλίστ βρίσκονται στη χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι 20 φιναλίστ

Πρόκειται για τις νικήτριες των οικείων διαγωνισμών από την Αργεντινή, την Κροατία, την Ιταλία, την Ρωσία, τη Σερβία, την Βραζιλία, την Γαλλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ισλανδία, την Κίνα, την Ελλάδα, την Ουκρανία, την Πορτογαλία, το Μεξικό, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Νότιο Αφρική και την Σουηδία.

Η όμορφη κρητικοπούλα

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η κρητικιά Αντιγόνη Δεικτάκη, που τον περασμένο Απρίλιο αναδείχθηκε Μις Τουρισμός 2019. Η Δεικτάκη είναι 24 ετών με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης που σπουδάζει Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

H Αντιγόνη Δεικτάκη

Η πρώτης της επαφή με τον κόσμο της ομορφιάς και του μόντελινγκ ήταν το 2016, όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Κρήτη και πήρε τον τίτλο της Μις Beauty Ambassador ένας διαγωνισμός που προέρχεται από τις ΗΠΑ.

Από εκεί βρέθηκε σε διεθνή διαγωνισμό στην Ουκρανία, όπου δεν απέσπασε κάποιον τίτλο αλλά μάζεψε πολύτιμες εμπειρίες. Πλέον με τον τίτλο της Μις Τουρισμός, θα κάνει ένα δεύτερο βήμα για διεθνή αναγνώριση. Ο μπαμπάς της είναι υπάλληλος σε τράπεζα και έχει και έναν 18χρονο αδελφό. «Μπήκα τυχαία στο μόντελινγκ αλλά αγάπησα το χώρο και θα ήθελα να προχωρήσω όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου. Απολαμβάνω την εμπειρία των διαγωνισμών. Είναι δύσκολο αλλά παράλληλα προσπαθώ να παρακολουθώ και τις σπουδές μου», είπε η Αντιγόνη Δεικτάκη.

 

καλλιστεία