Lifestyle|01.08.2019 13:58

Νίκος Μίχας: Οι ταμπέλες των ριάλιτι πάντα θα ενοχλούν τους τραγουδιστές (vid)

Newsroom

Ο Νίκος Μίχας ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ιδιαίτερα μέσα από το «Fame Story». Στην πορεία, ωστόσο, ο ίδιος έκανε μια μεγάλη στροφή προς την ιατρική. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Πέμπτης (1/8), ο Νίκος Μίχας μίλησε για την απόφασή του αυτή, τον γάμο του, αλλά και για το παιδί που περιμένει. 

«Ο γάμος μου δεν ήταν προγραμματισμένος να γίνει. Δεν ήμουν ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου. Ήταν να γίνει και έγινε. Δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα μάθουν ή όχι τα Μέσα ότι παντρεύτηκα. Ο γάμος ήταν σε πολύ περιορισμένο κύκλο. Διέρρευσε από φωτογραφίες φίλων που τις ανέβασαν στο ίντερνετ», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής.  

Για τη συμμετοχή του στο «Fame Story» και την απόφασή του να ακολουθήσει τελικά την καριέρα της ιατρικής, δήλωσε: «Μετά από μία μεγάλη πορεία στη μουσική, αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο στη μουσική. Πάντα μου άρεσε αυτό που έκανα στη μουσική και δεν νιώθω ότι αδικήθηκα κάπου. Από το Fame Story ξεκίνησα. Βέβαια, κάποιου καλλιτέχνες τους καταλαβαίνω που έχουν ξεκινήσει έτσι καθώς γενικότερα υπάρχει μία δημοσιογραφική εμμονή πάνω σε αυτό».  

Νίκος ΜίχαςΚαλοκαίρι #notριάλιτι