Μάικλ Ντάγκλας και το καστ του GoT θα απονείμουν βραβεία Emmy 2019
NewsroomΟ ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, οι παρουσιαστές τηλεοπτικών σόου Τζίμι Κίμελ και Σεθ Μέγιερς και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya θα ανεβούν στη σκηνή και θα απονείμουν βραβεία Emmy 2019.
Οι Μπίλι Πόρτερ, Ναόμι Γουότς και οι υποψήφιοι για Emmy, για τα αμερικανικά βραβεία που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα στον χώρο της τηλεόρασης, Άντζελα Μπάσετ, Βαϊόλα Ντέιβις, είναι επίσης μεταξύ των πρώτων ονομάτων που ανακοινώθηκε ότι θα απονείμουν βραβεία.
Πρωταγωνιστές της σειράς του HBO, «Game of Thrones»- GoT, η οποία έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες, μεταξύ άλλων οι Άλφι Άλεν, Εμίλια Κλαρκ, Κιτ Χάρινγκτον, Σόφι Τέρνερ, Μέισι Γουίλιαμς, Καρίς φον Χάουτεν είναι στην πρώτη ομάδα των επιλεχθέντων για να βραβεύσουν προσωπικότητες της τηλεόρασης.
Η 71η τελετή απονομής των Emmy Awards θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το δίκτυο Fox.
- Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
- «Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
- Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
- Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή