Γιώργος Τράγκας: Έκανα αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο
NewsroomΣτην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος αποκάλυψε πως θέλει να υιοθετήσει δύο παιδάκια από τη Συρία, ενώ όπως τόνισε έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο.
«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικά. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής.
Έχω κάνει αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. Και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό.
Στόχος μου είναι να υιοθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία. Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή», είπε ο Γιώργος Τράγκας.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο