Lifestyle|31.10.2019 15:23

Κέβιν Χαρτ: Το συγκινητικό βίντεο μετά το σοβαρό τροχαίο - «Δεν έχουμε τον έλεγχο»

Newsroom

Ο βραβευμένος ηθοποιός Κέβιν Χαρτ (Kevin Hart) δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με πλάνα από τη δύσκολη ανάρρωσή του. Το τρομακτικό τροχαίο τον άφησε τραυματισμένο σε τρια σημεία της σπονδυλικής του στήλης. Ο 40χρονος ηθοποιός κατέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χειρουργείο και μίλησε για την τραγική του εμπειρία. «Αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι δεν έχεις τον έλεγχο. Ανεξάρτητα με το πόσο πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο, δεν τον έχεις. Στο τέλος της ημέρας, όλα μπορεί να τελειώσουν».

«Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα» λέει στο βίντεο ο Κέβιν Χαρτ

Στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram φαίνεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου με τις νοσοκόμες να τον βοηθούν να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά μετά το ατύχημα. Μας δείχνει τη φυσιοθεραπεία, τις δύσκολες ασκήσεις για τη σπονδυλική του στήλη και μεταδίδει ένα μήνυμα για όλους μας: «Όταν ο Θεός μιλάει πρέπει να ακούς» λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Μετά το ατύχημά μου βλέπω τα πράγματα διαφορετικά, τα βλέπω υπό άλλο πρίσμα. Μην αντιμετωπίζετε το σήμερα σαν δεδομένο γιατί το αύριο είναι αβέβαιο».

T

Ο δύσκολος απεγκλωβισμός και τα σοβαρά τραύματα

Ο Κέβιν Χαρτ ήταν συνοδηγός σε μία Plymouth Barracuda του 1970, όπου - σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ - ο οδηγός της βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε μία πλαγιά. Ο Χαρτ, αλλά και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκαν στο κονοσκομείο με σοβαρά τραύματα στην πλάτη. Ο οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και όπως αναφέρεται, στο αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα 31 ετών, η οποία δε φέρει τραύματα.

Ο δύσκολος απεγκλωβισμός των τριών έγινε με τους διασώστες να κόβουν την οροφή του πολυτελούς οχήματος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχό του, τη στιγμή που μπήκε στην περίφημη λεωφόρο Mulholland. Σύμφωνα με το πόρισμα κανείς από τους τρεις επιβάτες δεν φορούσε ζώνη.

Ο ηθοποιός έχει μια εκπληκτική πορεία ανάρρωσης μετά από τον τραυματισμό του και μάλιστα πόσταρε στο Instagram και ένα βίντεο με τον φίλο του Ντουέιν Τζονσον, τον οποίο μιμήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού του Halloween. 

T

τροχαίοΚέβιν Χαρτ