Lifestyle|01.01.2020 15:01

Δέσποινα Βανδή: Είμαι σε ένα τρένο που πηδάω από βαγόνι σε βαγόνι με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Newsroom

Το OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκαν το 2020 με ένα φαντασμαγορικό σόου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ένα ρεβεγιόν που είχε πολλές εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους. Καλεσμένη της βραδιάς, ήταν η παρουσιάστρια του «X Factor», Δέσποινα Βανδή, η οποία έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το 2019. 

«Ήταν μια γεμάτη χρονιά. Είχαμε πολλές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ήταν παράλληλα το My Greece, οι πρόβες για το Άλσος, οι πρόβες για το X Factor και στο τέλος οι εγγραφές για το X Factor. Έπεσαν όλα μαζί. Πραγματικά δεν πήρα ανάσα το 2019. Ώρες ώρες αισθάνομαι πως είμαι σε ένα τρένο που τρέχει και πηδάω από το ένα βαγόνι στο άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν βλέπω πολύ συχνά τους φίλους μου. Δυστυχώς, κάποια πράγματα αναγκάζεσαι να τα στερείσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με τόσα πράγματα ταυτόχρονα» ανέφερε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του OPEN.

«Αναγκάστηκα, ή μάλλον έτυχε, μια χρονιά να καθίσω και δεν μου άρεσε καθόλου στο σπίτι» πρόδωσε, επίσης με χαμόγελο, η Δέσποινα Βανδή σχετικά με το γεγονός πως σχεδόν πάντα εργάζεται στην αλλαγή χρονιάς  σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. «Χρόνια ήμουν πάντα σε κάποιο μαγαζί και άλλαζα χρόνο με κόσμο. Μια χρονιά ήθελα και γω να δω πώς είναι να βρίσκεσαι στο σπίτι. Κουρέλι έγινα! Μαγείρευα, έπλενα… Ολοι πέρασαν τέλεια και εγώ είπα πως, παιδιά, αν είναι να ξανακάτσω, θα με καλέσετε εσείς». Στη συνέχεια, απογείωσε τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες της. 

Δέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνηςπρωτοχρονιά 2020