Lifestyle|27.10.2018 15:28

Η άνοδος και η πτώση της δυναστείας των Καρντάσιαν (pics)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν μακριά από το «σπίτι». Πολύ μακριά. Στις 15 Οκτωβρίου, εκείνη και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ συνάντησαν στην Ουγκάντα τον Αφρικανό πρόεδρο Yoweri Museveni. Ο Κάνιε του είπε ότι θέλει να προωθήσει τον τουρισμό και να κάνει τη χώρα Jurassic Park. Άλλη μια γκάφα του ράπερ, που είναι πολύ πιθανό να κοστίσει στη δημοτικότητα της οικογένειας Καρντάσιαν.

Τις επόμενες μέρες, όταν ο Κάνιε (που έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye) δεν ήταν απασχολημένος με την ηχογράφηση του άλμπουμ του Yandhi, το ζευγάρι επισκέφθηκε ένα ορφανοτροφείο και κατόπιν έκανε σαφάρι σε πάρκο με καμηλοπαρδάλεις. Σύντομα η Κιμ, χωρίς να το γνωρίζει, θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να συνοδεύει τον σύζυγό της στις πολυτελείς διακοπές του, αφού πίσω στην οικία των Καρντάσιαν άρχισαν τρίζουν τα πατώματα.

T

Πέτα τις Καρντάσιαν από το τρένο

Οι τηλεθεάσεις του ριάλιτι της δυναστείας των Καρντάσιαν έχουν κατρακυλήσει (σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Life & Style magazine) και τώρα υπάρχουν φήμες ότι το κανάλι E! σκέφτεται σοβαρά να κόψει την προβολή του «Keeping Up With The Kardashians». «To σόου είχε διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια, αλλά η τηλεθέαση έχει πέσει σε γκρεμό τους τελευταίους μήνες» δηλώνει πηγή στο περιοδικό. Μόνο 809.000 θεατές είδαν το επεισόδιο της 7ης Οκτωβρίου, αριθμός μηδαμινός σε σχέση με προηγούμενες προβολές του ριάλιτι. Επιπροσθέτως, η παραγωγή του σόου έχει γίνει πάρα πολύ ακριβή και πολλοί διαφημιστές βρίσκουν την κλαν των Καρντάσιαν εξωπραγματικά σνομπ για τα προϊόντα τους. Στελέχη του καναλιού αρχίζουν να πανικοβάλλονται και σκέφτονται τρόπους να ξεφορτωθούν τις «πλαστικές» τρισδιάστατες Καρντάσιαν μια και καλή.  

T

Το σόου ήταν η κότα που κάνει τα χρυσά αβγά για το E!

Κάποια στιγμή έπιασε τον ιλιγγιώδη αριθμό των 10.5 εκατομμυρίων θεατών και απέφερε στην οικογένεια το απίστευτο ποσό των 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κι όμως η αυτοκρατορία των Καρντάσιαν κλυδωνίζεται μετά από 11 χρόνια πάθους και ίντριγκας. Στο ριάλιτι οι θεατές τις είδαν να τα κάνουν όλα! Πλαστικές, μάσκες προσώπου με αίμα, γάμους, χωρισμούς, μαλλιοτραβήγματα, αλλαγές φύλου και ταξίδια σε όλο τον κόσμο (και στη Σαντορίνη)! Και αφού απέκτησαν πολλά παιδιά, τώρα το ριάλιτι πνέει τα λοίσθια για τα καλά, σύμφωνα με το Life & Style Νοεμβρίου 2018. Αυτός είναι ο πιο φρικιαστικός εφιάλτης της 38χρονης Κιμ και της μητέρας της οικογένειας, Κρις Τζένερ, που δεν είναι ακόμα έτοιμες να παρατήσουν το status τους ως είδωλα της ποπ κουλτούρας. Ούτε τα «φουσκωμένα» τσεκ του καναλιού με τα πολλά μηδενικά.

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας

Για όλους όσους πιστεύουν ότι το ζεύγος Κιμ – Κάνιε έχει περίπου το ίδιο οικονομικό στάτους , το δημοσίευμα του Life & Style είναι αποκαλυπτικό. Όταν ο 41χρονος Κάνιε κυκλοφόρησε τον περασμένο του δίσκο «The Life of Pablo» το 2016, παραδέχθηκε ότι έχει ένα προσωπικό χρέος 53 εκατ. δολαρίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πτοήθηκε. Συνέχισε να αγοράζει πανάκριβα έργα τέχνης, ρούχα, κοσμήματα και δώρα στην Κιμ (της έκανε δώρο επιταγή 1 εκατ. ευρώ για την ημέρα της μητέρας μέσα σε ένα φάκελο). Φυσικά, όλη η οικογένεια δεν ξέρει τι ξοδεύει! Τι να πούμε για τα πάγια έξοδα συντήρησης των πολλών κατοικιών τους - τους κηπουρούς, τους σεφ, τα ιδιωτικά τζετ που τους ταξιδεύουν ανά πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο. Η απίστευτα πολυέξοδη ζωή τους είναι αδύνατον σύμφωνα με το περιοδικό να συντηρηθεί για πολύ καιρό ακόμα, χωρίς τα έσοδα από το ριάλιτι KUWTK. Κάτι που επιβεβαίωσε και η Κούρτνεϊ - η μεγαλύτερη αδερφή της Κιμ - λέγοντας στην 15η σεζόν του ριάλιτι: «Αν είχα αρκετά χρήματα δεν θα δούλευα. Θα ήμουν full-time μανούλα».  

T

Για τα λεφτά τα κάνουν όλα 

Αν και η οικογένεια Καρντάσιαν υπέγραψε συμβόλαιο 150 εκατ. δολαρίων το 2017 για πέντε ακόμα σεζόν, στη συμφωνία μπαίνει τελεία και παύλα το 2019. Κάθε μέλος της οικογένειας, όμως, μπορεί να βγάλει την «ουρά του απέξω» όποτε επιλέξει. Κάτι που σκέφτεται να κάνει η μικρότερη αδερφή, και «πιο πλαστική πεθαίνεις», η Κάιλι. Η 21χρονη κόρη του πρωταθλητή Μπρους Τζένερ (που μετά την αλλαγή φύλου έχει γίνει Κέιτλιν Τζένερ) έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών τα Kylie Cosmetics και είναι ήδη εκατομμυριούχος. Πλέον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τα καλλυντικά της και την 8 μηνών κορούλα της, Στόρμι. Πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό ότι η Κάιλι έχει βαρεθεί το ριάλιτι και προτιμά να δηλώνει τρυφερή μανούλα και επιχειρηματίας. Εξάλλου, δεν θέλει οι θεατές της σειράς να την αντιμετωπίζουν σαν μαϊντανό δίπλα στις σαρωτικές προσωπικότητες της μητέρας της, Κρις και της αδερφής της, Κιμ. Θεωρεί μάλιστα ότι η Κιμ και η Κρις είναι πολύ... μεγάλες για να στρεσάρονται για τη φήμη τους και πρέπει να χαλαρώσουν. Η Κάιλι συμβουλεύει πολύ συχνά τη μητέρα της ότι είναι πλέον... γιαγιά και πρέπει να σοβαρευτεί. Πιστεύει, σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού ότι, αν μπορούσαν, η Κρις και η Κιμ θα ήθελαν να είναι απέθαντες σταρς της τηλεόρασης. 

T

Προσπάθειες να σωθεί ο... Τιτανικός

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν σε ηλικία οι πρωταγωνίστριες του ριάλι, τόσο πέφτει η τηλεθέαση. Μπορεί η 62χρονη Κρις Τζένερ να το παλεύει με πλαστικές και να τις κάνει και δώρο στις φιλενάδες της στον αέρα του ριάλιτι, όμως μόνο 860.000 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν στο 14ο επεισόδιο να τη δουν να πέφτει παίζοντας μπέιζμπολ. Ακόμα και ο τσακωμός της Κούρτνει με την Κιμ δεν δίνει ανάκαρα στα νούμερα. Η Κιμ λατρεύει τη φήμη και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει και θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της να σταματήσει ο κόσμος να μιλάει για το KUWTK και για εκείνη. Χωρίς το σόου η Κιμ φοβάται ότι θα απομείνει μια ξεπεσμένη σταρ δεύτερης γραμμής και αισθάνεται προδομένη από την Κάιλι, που θέλει να εγκαταλείψει τη σειρά. Η βασίλισσα των social media Κιμ έχει εξασφαλίσει τους 119 εκατομμύρια followers στο Instagram, οι οποίοι αγοράζουν τη σειρά προϊόντων μακιγιάζ και το άρωμά της. Αν θέλει να συνεχίσει το ριάλιτι πρέπει να ψαρέψει τηλεθεατές για να σώσει την οικογένεια. Δυστυχώς, μόνο η Κιμ και η Κρις Τζένερ καρδιοχτυπούν για το τηλεοπτικό μέλλον της οικογένειας, την ώρα που το πλοίο βυθίζεται.

ριάλιτιΚιμ Καρντάσιαν