Lifestyle
|
22.06.2020 15:22
Η «Μπουλίτσα» μιλά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια: «Ήμουν ο παρίας»
NewsroomΗ «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» είναι μαμά και κόρη όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν καλεσμένες.
Η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα μίλησαν στο «The 2night show» για τη σχέση τους, τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν αλλά και το bullying που πέρασε η μικρή λόγω αναγνωσιμότητας.
Η τηλεοπτική «Μπουλίτσα» πρωταγωνίστησε στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 σε ηλικία 5 ετών, για δυο χρόνια, ενώ την καριέρα της ως ηθοποιός την ξεκίνησε στην ηλικία των 3 ετών.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!