Lifestyle|06.04.2020 15:39

H νέα απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη και το σχόλιο του Σταρόβα: Δεν χρειάζονται μικροψυχίες

Newsroom

Στον Αντώνη Κανάκη και στα όσα είπε για εκείνον απάντησε ξανά μέσα από live μετάδοση που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους. Που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση των ανθρώπων είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους. Θα ετοιμάσω μια απάντηση. Την είχα έτοιμη.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά. Στο τέλος της σεζόν, αν όλα έχουν πάει καλά, θα απαντήσω έτσι όπως πρέπει για αυτές τις ανοησίες που άκουσα.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30% και 25%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι; Δε μπορούσα να βγω στις αρχές Σεπτεμβρίου; Έχω και άλλα πράγματα που θα έπεφταν τα μαλλιά πολλών ανθρώπων αν έβλεπαν τι ετοιμάσαμε χθες. Γιατί δεν ξέρει και ο κόσμος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη»

Τη δική του άποψη για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. «Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μία τέτοια ιστορία. Από την άλλη, για ποιο λόγο; Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να θεωρηθώ μάρτυρας υπεράσπισης. Επίσης, τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη. Ωστόσο, θέλω να πω ότι με τσαντίζει, όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι που το κάνει και ο ίδιος. Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς πολλές φορές, δεν μ΄αρέσει καθόλου. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είδα το βίντεο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ξέρω και ποιος το έφτιαξε. Για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου, δεν μου φαίνεται ότι το έφτιαξε κάποιος ακροατής. Δηλαδή έκατσε ο Γρηγόρης, είδε τον Αντώνη που βγήκε με την πιτζάμα και είπε: "ας το κάνω και εγώ"» τόνισε ο ηθοποιός.

Για τις τηλεφωνικές γραμμές σχολίασε: «Και τώρα τηλεφωνική γραμμή βγάζουμε. Αυτά είναι πράγματα που τα κάνουν στις εκπομπές χρόνια. Όλα τα παραδείγματα που ήταν στο συγκεκριμένο βίντεο που έφτιαξε ο θεατής από την Καβάλα, είναι πράγματα που κάνουμε όλοι. Δεν το ανακάλυψε ο Κανάκης. Θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του Αντώνη. Αν είσαι ασφαλής δεν ασχολείσαι με τέτοια. Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα. Είναι μπουνταλάς που λέμε στη Θεσσαλονίκη, πέφτει με τα μούτρα. Δεν είναι πονηρός ο Γρηγόρης» συμπλήρωσε.

«Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές»

Την κόντρα του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κου Κου». «Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε: 

«Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι είναι μια διαμάχη. Υπάρχει ένας τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές. Θεωρώ ότι είχαν μια χρόνια σχέση και θα ήταν καλύτερο να λυθεί εκτός δημόσιου λόγου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ξεκατίνιασμα να έχεις μια αντίθεση, έναν θυμό, μια διαφορετική γνώμη και να την λες. Ανθρώπινο να χάνει κανείς την ψυχραιμία του, σε όλους μπορεί να συμβεί, δυστυχώς δεν είναι ποτέ καλό».

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΔημήτρης ΣταρόβαςΑντώνης Κανάκης