Market|08.09.2021 13:54

Η Betsson στο Σύνταγμα- Χαιρετισμός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Newsroom

Από το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου, το COSMOTE 5G Athens Stage έχει γεμίσει με κόσμο, καθώς εκεί έχει τοποθετηθεί το περίπτερο της Betsson, στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις το οποίο επιστρέφει στη χώρα μας μετά από 8 χρόνια!

Το σημείο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Managing Director της Betsson.gr, Θάνο Μαρίνο. Ο κος Αυγενάκης ευχαρίστησε την Betsson για την χορηγία της στην επιστροφή του Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα και ο κος Μαρίνος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την άρτια οργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η Betsson έχει δημιουργήσει στο COSMOTE 5G Athens Stage μία εξαιρετική πίστα με τηλεκατευθυνόμενα και τρέχει ένα διαγωνισμό για τον κόσμο που θα παραβρεθεί στο Σύνταγμα!

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν την δεξιότητα τους και ο παίκτης με τον κορυφαίο χρόνο θα κερδίσει μία τιμονιέρα Logitech G29 Driving Force. Ο διαγωνισμός της Betsson θα τρέξει μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει στο Betsson Race στο Σύνταγμα.

πλατεία ΣυντάγματοςCosmotebetssonΡάλι Ακρόπολις