Market|15.10.2022 10:00

Υπάρχει θρεπτικό και ταυτόχρονα οικονομικό πρωινό για όλη την οικογένεια; Στα ΑΒ Βασιλόπουλος υπάρχει - Όλα τα βήματα για να το απολαύσεις

Newsroom

«Να τρως το πρωί σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας και το βράδυ σαν φτωχός» έλεγαν οι παλιοί. Είναι γεγονός πως ένα σωστό πρωινό, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, χαρίζει ενέργεια. Φυσικά, η ποιότητα του πρωινού παίζει ρόλο σε αυτό.

Το πρωινό, βέβαια, εκτός από καλή συνήθεια είναι και μια υπέροχη ευκαιρία για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και να απολαύσει λίγο ακόμα ποιοτικό χρόνο. Κι αν αναρωτιέστε πόσο μπορεί να κοστίζει, τη σήμερον ημέρα, ένα καλό, θρεπτικό, πλούσιο πρωινό για μία τετραμελή οικογένεια, η απάντηση ίσως σας εκπλήξει. Γιατί ψωνίζοντας από την ΑΒ Βασιλόπουλος το καλάθι σας μπορεί να είναι πάντα γεμάτο! Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αναγνωρίζοντας τη σημασία να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αξία προσιτή για όλους, παρέχει περισσότερα από 700 προϊόντα σε συμφέρουσες και χαμηλές τιμές καθημερινά, για να γεμίσει το καλάθι σου. Είναι μάλιστα πολύ εύκολο να τα εντοπίσει κανείς στα καταστήματα και online αφού φέρουν το ειδικό σήμα με το γαλάζιο χεράκι και τη σήμανση «κάθε μέρα χαμηλή τιμή». Ας δούμε όμως, τελικά, πόσο μπορεί να κοστίσει ένα πλούσιο πρωινό για όλη την οικογένεια; Κι ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Πρωινό χωρίς τοστ, δεν γίνεται. Είναι από αυτά τα εξαιρετικά απλά σνακ που όλοι αγαπούν και που… στην τελική, θέλουν τέχνη. Ποια είναι η τέχνη; Τα σωστά υλικά, φυσικά. Με ΑΒ Γαλοπούλα Καπνιστή & Edam σε φέτες και αφράτο ΑΒ Ψωμί Τοστ Σίτου Πολύσπορο όλη η οικογένεια θα απολαύσει, ξανά και ξανά τοστάκια, με περίπου 4 ευρώ συνολικά.

Πάμε σε κάτι λίγο πιο σύνθετο που η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει απλό… Μιλάω για τα περίφημα yogurt bowls φυσικά, που φιγουράρουν και στα social media. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πανεύκολα επιλέγοντας γιαούρτι ΑΒ Αγελάδος με 3,9% λιπαρά και καλύπτοντας το με ΑΒ Δημητριακά Fit & Style με Σκούρα Σοκολάτα που περιέχει τραγανές νιφάδες ρυζιού και σιταριού ολικής άλεσης καθώς και νιφάδες με επικάλυψη σοκολάτας, επτά βιταμίνες και σίδηρο. Ολοκληρώστε το μπολ τοποθετώντας στο πλάι λεπτές φέτες από ΑΒ Μήλα Στάρκινγκ και… απολαύστε. Πόσο θα κοστίσουν όλα αυτά; Μόλις 4 ευρώ για όλες τις συσκευασίες!

Επειδή το ΑΒ Ψωμί Τοστ Σίτου Πολύσπορο είναι εξαιρετικά νόστιμο, προτείνουμε να το ψήσετε μόνο του και να το αλείψετε με ΑΒ Μαρμελάδα Extra Φράουλα. Θα κοστίσει μόλις 1 ευρώ και είναι αρκετή ποσότητα για να την απολαμβάνετε για μέρες.

Αν αγαπάτε τα smoothies αλλά είστε από εκείνους που τα αποφεύγουν ως «ακριβή» επιλογή, να πώς θα το κάνετε πολύ οικονομικά. Βάλτε σε ένα μπλέντερ ένα ποτήρι ΑΒ Φρέσκο Γάλα με 1.5% Λιπαρά, λίγα κομμάτια μπανάνας Dulce Buona και μια κουταλιά της σούπας ΑΒ Ταχίνι Φυσικό και χτυπήστε τα καλά. Πρόκειται για ένα θρεπτικό, νόστιμο και ολοκληρωμένο πρωινό, αφού περιέχει πρωτεΐνη, καλά λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενώ κάθε ποτήρι κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ! Συνολικά, τα υλικά θα σας κοστίσουν 5 ευρώ.

Κι επειδή πρωινό χωρίς χυμό (για τους μικρούς) και καφέ (για τους μεγάλους) δε γίνεται, βάλτε στη λίστα σας και έναν ΑΒ Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι καθώς κι έναν ΑΒ Καφέ Ελληνικό Παραδοσιακό. Με κόστος μόλις 2 ευρώ, οι συσκευασίες θα κρατήσουν για όλη την εβδομάδα κι εσείς θα έχετε την απαραίτητη δόση ενέργειας, κάθε μέρα.

Με μόλις 16 ευρώ, λοιπόν, μία οικογένεια μπορεί να απολαύσει ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό για μία εβδομάδα, χάρη στην ΑΒ Βασιλόπουλος και το «μαγικό» γαλάζιο χεράκι στις συσκευασίες των προϊόντων που αναφέραμε. Έτσι, άλλωστε, αποδεικνύει πως είναι δίπλα σας «για όλα όσα νοιάζεστε». Προσφέροντάς σας κάθε μέρα, καλάθι γεμάτο και χαμηλές τιμές σε περισσότερα από 700 βασικά προϊόντα!

Γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα «κάθε μέρα χαμηλή τιμή» στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και στο AB Eshop.

ειδήσεις τώραΑΒ Βασιλόπουλος