Market|14.02.2023 12:31

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Περιφέρειας Αττικής, από το ΕΒΕΑ»

Newsroom

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Περιφέρειας Αττικής - ΕΒΕΑ» με κωδικό ΟΠΣ 5071100, το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020.

Ωφελούμενοι της Πράξης είναι 1.500 εργαζόμενοι επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα. Δικαίωμα υποβολής «Αίτησης Συμμετοχής» έχουν Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας, οι οποίοι εργάζονται εντός της Περιφέρειας Αττικής και πληρούν τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στη σχετική πρόσκληση.

Προκηρύχθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος, κατά τον οποίο υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 2.296 υποψήφιοι. Στις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί η προσωρινή λίστα με τους «επιτυχόντες». Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα του έργου https://training1.acci.gr/.

Σε σύντομο διάστημα θα προκηρυχθεί και δεύτερος κύκλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 1.500 ωφελούμενων. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση προς τους δυνητικά ωφελούμενους. 

πρόγραμμα κατάρτισηςειδήσεις τώραΕΒΕΑ