Μουσική|11.08.2022 01:30

Lea Michele: Ακύρωσε την περιοδεία της για να επικεντρωθεί στο μιούζικαλ «Funny Girl»

Newsroom

Η Λία Μισέλ (Lea Michele) ακύρωσε το υπόλοιπο της καλοκαιρινής της περιοδείας «Life in Music» για να επικεντρωθεί στις πρόβες για το μιούζικαλ «Funny Girl» (Ένα Αστείο Κορίτσι). Η περιοδεία περιλάμβανε έξι προγραμματισμένες συναυλίες σε χώρους στην Ουάσιγκτον, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστόνη, το Σικάγο, την Ατλάντα και το Νάσβιλ, αλλά η Λία Μισέλ εμφανίστηκε μόνο σε τρεις.

Μετά την ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί τη Φάνι Μπράις στην αναβίωση του μιούζικαλ η Μισέλ έγραψε στο Instagram: «Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι απίστευτη τιμή που συμμετέχω σε αυτό το καταπληκτικό καστ και την παραγωγή και που επιστρέφω στη σκηνή υποδυόμενη τη Φάνι Μπράις στο Μπρόντγουεϊ. Τα λέμε στις 6 Σεπτεμβρίου».

 

Η πορεία της παράστασης «Funny Girl» στο Μπρόντγουεϊ που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή και τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε η αποχώρηση της πρωταγωνίστριας Μπίνι Φέλντσταϊν.

Η Φέλντσταϊν εμφανίστηκε τελευταία φορά ως Fanny στο August Wilson Theatre στις 31 Ιουλίου, γράφοντας ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram ώρες αργότερα. Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι θα την αντικαταστήσει η Λία Μισέλ, η οποία στην ανάρτησή της αναφέρει ότι το 1995, ανέβηκε στη σκηνή στην παραγωγή Les Miserables (Οι Άθλιοι) στο Μπρόντγουεϊ και εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό για πρώτη φορά στη ζωή της.

 

Η πρώτη παραγωγή του «Funny Girl» έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ το 1964 με πρωταγωνίστρια την Μπάρμπρα Στρέιζαντ ως Φάνι Μπράις και ήταν υποψήφια για οκτώ Βραβεία Tony.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

instagramΜπρόντγουεϊμιούζικαλειδήσεις τώρα