Σάλος με τους Muse: Αναβάλλουν συναυλία στην Κωνσταντινούπολη λόγω σκανδάλου
NewsroomΗ επερχόμενη συναυλία των Muse στην Κωνσταντινούπολη μπαίνει στον «πάγο» μετά από θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε γύρω από τον διοργανωτή της εκδήλωσης, DBL Entertainment.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το συγκρότημα σε ανάρτηση στο X/Twitter στην αρχή της εβδομάδας, ανακοίνωσε ότι θα έδινε συναυλία στην πόλη στις 11 Ιουνίου και ότι τα εισιτήρια θα κυκλοφορούσαν από σήμερα.
Ωστόσο, η είδηση προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις από πολλούς θαυμαστές και καλλιτέχνες, οι οποίοι ενθάρρυναν το συγκρότημα να ακυρώσει τη συναυλία εν μέσω καταγγελιών για τον διοργανωτή της συναυλίας.
Ο Αμπντουλχαντίρ Εζκάν, επικεφαλής της τουρκικής εταιρείας που διοργανώνει τη συναυλία, DBL Entertainment χαρακτήρισε σε ανάρτηση στο Χ τους συμμετέχοντες σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που καλούσαν σε μποϊκοτάζ της EspressoLab –η οποία είναι μια άλλη εταιρεία με την οποία συνδέεται– «προδότες», κάτι που πυροδότησε εκτεταμένη κριτική και εκκλήσεις σε καλλιτέχνες να κόψουν τους δεσμούς με τις εταιρείες του.
Αναβάλλεται η συναυλία για ένα χρόνο
Οι Muse ενημέρωσαν τους θαυμαστές ότι η συναυλία θ' αναβληθεί για ένα χρόνο αφού ενημερώθηκαν για τα γεγονότα.
«Μετά από προσεκτική εξέταση και παρακολούθηση των σχολίων από τους θαυμαστές μας, καθώς σεβόμαστε πλήρως τις ανησυχίες τους, η συναυλία μας στην Κωνσταντινούπολη θα αναβληθεί τώρα για το 2026, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η DBL Entertainment δεν θα εμπλακεί» έγραψαν σε ανάρτησή τους στο X/Twitter χθες.
«Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας, σημαίνει τα πάντα για εμάς. Τα λέμε το 2026!» πρόσθεσαν.
Η ακριβής ημερομηνία για την επαναπρογραμματισμένη συναυλία του 2026 αναμένεται να κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.
Από τις 19 Μαρτίου στην Τουρκία πραγματοποιούνται αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για τη φυλάκιση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Θαυμαστές κάλεσαν επίσης τον Ρόμπι Γουίλιαμς ν' ακυρώσει τη συναυλία του που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο.
- Πώς το χάος στη Γαλλία ίσως ορίσει την προεκλογική «σκακιέρα» - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι
- Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
- Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος Λυμπέρης του ΠΑΣ Γαλατσίου
- Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης στο ethnos.gr: «Ο Θεόφιλος αντιμετώπιζε τα πάντα με μια παιδική, αγνή περιέργεια»