Μουσική|03.09.2025 20:13
Ο ΛΕΞ ετοιμάζει μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη – Χαμός για ένα εισιτήριο
NewsroomΜετά τις δύο sold out εμφανίσεις που είχε στο ΟΑΚΑ, όπου συγκέντρωσε πάνω από 100.000 θεατές σε δύο συνεχόμενα βράδια, ο ΛΕΞ επιστρέφει στη γενέτειρά του για μια μοναδική live εμφάνιση.
Ο δημοφιλής ράπερ ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση στο Instagram ότι θα εμφανιστεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στις 18 Οκτωβρίου, προκαλώντας ήδη κύμα ενθουσιασμού στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Τα εισιτήρια διατίθενται από σήμερα μέσω γνωστής πλατφόρμας, με τους θαυμαστές του να σπεύδουν μαζικά για να εξασφαλίσουν θέση στη συναυλία του.
Διαβάστε ακόμη
- Το ραντεβού της Άγκυρας σε ναρκοθετημένο πεδίο: Η νέα γεωπολιτική «αρχιτεκτονική» των ΗΠΑ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...